Иако је индивидуални начин решавања проблема у вези много битан, познавање астролошке судбине је још један угао који би могао да вас спаси од емоционалне некомпатибилности.

Некомпатибилност, не само да чини пут забављања тежим, већ може учинити и да патите од бескрајне фрустрације, бола и на крају - сломљеног срца. Ако желите да избегнете свађе, агоније и било какву врсту расправе, постоје хороскопски знаци које треба да избегавате.

Ован

Бунтовни Ован је познат по својој особини кршења правила. Они све учине као да је такмичење, чак и везу. Шта год њихов партнер ради, они то желе да ураде на бољи начин и то је оно што отвара пут ривалству у очима њиховог партнера. Све то на крају доводи до сукоба комуникације, мисли и личности. Штавише, они дају само онолико колико добију и постају потпуно ледени ако их једном узнемирите.

Бик

Ако мислите да је лако излазити са Биком, припремите се да разбијете своја очекивања! Увек ће вам пружити солидно време у љубави јер су најљубоморнији и посесивни! Ако желите нешто да урадите, заиста их морате снажно убедити и повести са собом како се не би осећали запостављено. Осим тога, кладимо се да не можете извуц́и ни реч извињења из њихових уста, чак и ако нису у праву.

Фото: Профимедиа

 

Шкорпија

Овај водени знак је прилично миран, али када дођу сукоби, постаје јако незгодан. Пре свега, можда ћете морати много да чекате да бисте их разумели како треба и да бисте успели у њиховом поверењу. Друго, увек пазе на ваше потезе, испитују вас а да нисте ни свесни да то раде, а остају сумњичави. Штавише, њихов круг људи је веома мали и лако могу да постану емоционално зависни од свог љубавника, што понекад ескалира у свађе и чини мале ситуације интензивним. Оне једноставно желе да их партнер све време третира као бебу.

Фото: Профимедиа

 

Рак

Ракови су нежне природе, али њихово слатко расположење има цену дивљег става, мрзовоље и горчине. Бити са Раком је помало неодољиво, јер они увек желе велике речи захвалности, без обзира на све. Ракове је такође тешко разумети јер су изгубљени у сопственим емоцијама и могу се искључити када осец́ају да не чините довољно за њих, а да чак и не комуницирате.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".