1. Шкорпија

Иако су изузетно довитљиви, немојте се заваравати.Шкорпија је стварно неповерљива и интригантна.

Шкорпије могу да буду заиста сјајни пријатењи, али исто тако се у њима може пробудити и сумња. Ваш дугогодишњи најбољи пријатељ Шкорпија, проналази разлог да вам не верује.Почеће да се излази са другим људима. Можете се осетити изневерено и чим се окренете, он већ има новог најбољег пријатеља. На крају ћете преиспитивати себе, питајући се у чему сте погрешили.

Шкорпије су врло љубоморне, одличне вође и умеју да вас увере у оно шта говоре. Због тога су познати као мајстори манипулације. 

2. Рак

Интуиција је та која влада знаком Рака, што наравно може бити благослов.У неким случајевима, Рак има и другу страну, може постати најгора ноћна мора. Врло маштовит и окривиће вас за дела која никада нисте починили. 

Он може да пронађе разлог да вас мрзи, због нечега што сте му урадили када сте имали пет година и може себе лако да увери да сте још увек иста особа као и онда.Тешко је да се носите са његовом емоционалном природом, када стално манипулише вашим пријатељством.

3. Близанци

Карактеристика Близанаца је неодлучност, а ту неодлучност маскира доносећи сигурне одлуке. Његева моћ манипулације се огледа у пребацивању кривице на друге. 

Близанци су веома друштвени,  чини се да је спреман за све што му ноћ нуди. Након луде журке, отићи ће са вама кући, али се може догодити да се  покаје  због свега што се догодило.

4. Рибе

Ваш партнер је Риба, која је потпуно несебична и увек спремна да помогне. Све ово вас натера да се понекад запитате да ли је та особа стварна? Рибе толико очајнички желе да помогну другима, да се питате да ли то раде из себичних разлога.Лоша вест: понекад се ради управо о томе.

Она ће хтети да излазите свако вече, јер зна да пролазите кроз тежак период, али заправо користи вашу рањивост како би себи олакшала ствари.Касније ће вам то наплатити и жалиће вам се како је због вас њен живот у хаосу, иако га је сама створила. Играње жртве је њен "модус операнди".

5. Лав

Лав је јако страствен, али више од свега, воли да буде главни.Он је спреман да се расправља до смрти тврдећи да је у праву, чак и када није.Једна ствар која ипак заслужује поштовање је та што је искрен у вези својих поступака. То важи и за ситуације када је тотално манипулативан.Он стоји иза својих поступака и не стиди се да каже како се осећа. Због тога, су његови су поступци опаснији и тежи за дешифровање.

На пример, Лав ће вам искрено рећи да му се свиђа иста особа као и вама и да ће преузети нешто по том питању, иако зна да се та особа прво допала вама.

Он је тип особе који ће надокнадити своју лењост причом. Урлаће на вас како нисте обавили свој посао, док он ради по цео дан. Када га питате где су видљиви резултати тог рада, онда ће почети да виче на вас због нечег шта се јуче десило. За све ће наћи покриће.

(Прва)