Уколико сте се питали због чега нема више догађај на љубавном плану, Венера у Овну ће се побринути да их итекако буде.

Венера ће бити у Овну до 28. маја, а испољиће своје особине међу којима су директност, конкретност и храброст. То је Венера која одмах прелази на конкретна план и не фантазира много.

Фото: Профимедиа

 

Ово ће бити прави обрт у односу на постојећу Венеру у Рибама која машта у потаји о некоме ко јој се допада. Венера у Овну доноси нам период у којем ће људи отвореније показивати своја осећања.

Знакови које ће погодити аморова стрела су Овнови, Стрелчеви и Лавови.

ОВАН

Пред вама је месец великих догађаја. Прво Венера улази у ваш знак и подразумева налет огромне страсти, што ће бити од 2. маја. Иза тога већ 10. маја Јупитер, планета среће улази у ваш знак и наговештава период благостања. Уколико се нисте заљубили, очекујте да вам се догоди нешто важно у љубави.

Фото: Профимедиа

 

СТРЕЛАЦ

На месту јавног типа, имаћете познанство са особом, која се облачи спортски, али воли јарке боје. То је неко ко ће вас одмах оборити са ногу што може да наговести почетак нове романсе, уколико сте слободни. Ако сте у вези, могуће је проширење породице.

Фото: Профимедиа

 

ЛАВ

Венера у Овну у деветом пољу доноси вам занимљив сусрет на путовању. То је такође и појављивање једне особе која долази из иностранства. Да бисте повратили стару страст у врзи или браку, потребно је да промените амбијетнт. 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".