Бик

Бикови не воле препотентне и превише самоуверене људе који воле да истичу у чему су све бољи од Бика. Издизање себе из масе да спуштају неког другог, поготово једног Бика, ће их ужаснути и веома ће им то замерати. 

Рак

Кад се осећају повређено или невољено, Ракови не воле никога. Уз то, биће јако љути ако примете да друге не занима како се осећају. Јако тешко прелазе преко таквих 'издаја' и склони су дуго времена да процесуирају шта се све догодило осећајући се бесно и мрзовољно. Ако сте ви неко ко их је подстакао да се тако осећају - јако тешко ћете поправити однос са њима. 

Девица

Девица потајно не може да поднесе људе који се не понашају онако како би то она желела. Ако је она весела и расположена за забаву онда то морају бити и сви други. Такође, ако примети неки облик непоштовања према нечему за шта она сматра да се треба поштовати, одмах се дистанцира од тих људи. Постоји још једна ствар због које Девица не подноси одређене људе, а то су они који не враћају ствари на њихово место.

Фото: Профимедиа

 

 

Шкорпион

Није да Шкорпиони очекују да ће их људи разочарати или изневерити, али имају тенденцију да буду сумњичави према томе. Код Шкорпиона нико није невин, само је питање времена да им се докаже кривица. Ако желите да будете блиски с овим знаком морате да их уверите да сте вредни њиховог поверења. Али због њихове осетљивости лако их је повредити, што вам неће показати већ ће свој бес држати дубоко у себи и чекати прави тренутак за враћање милог за драго.

Јарац

Јарац не може да поднесе да ико пропитује његову професионалност, а онај који се усуди да то учини - тај ће бити субјект Јарчеве мржње на дуге стазе. Јарац се јако тешко носи са проверавањем и надгледањем јер је најпоузданији и највреднији знак па га зато то највише и нервира.

Водолија

Лако прихватају и добро и лоше код људи па им је тешко да прогутају нечије претварање и глуму. Ако не можете да будете оно што јесте испред Водолије, постаће јако сумњичав и желеће што пре да открије које су ваше тајне. Такође, њихов карактер је такав какав је и никако им се не свиђа кад им неко сугерише одређена прилагођавања и промене, исто као и истицање да није у праву, што може да доведе до велике свађе.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".