Међутим, оно што мало ко зна јесте да је Александар завршио Вишу пословну школу, али је од раног детињства у музици, док је седам година млађи Димитрије по занимању полицајац.

- Нема оног ко није пропевао у полицији - нашалио се некадашњи такмичар "Звезда Гранда" објавивши своју фотографију из младости, а затим за Гранд открио зашто је напустио позив за који се годинама школовао.

- Радио сам у полицији од 2009. до 2012. године, а напустио сам је искључиво због музике. Када кажеш да хоћеш да оставиш државни посао, бенефициран радни стаж, редовну плату да би певао и свирао за мало пара, сви ти кажу "ти си будала". Међутим, ја сам знао да предвидим неке ствари унапред и исплатило се. Све што сам желео се испунило, поготово сада након такмичења и две објављене песме - испричао је Димитрије за Гранд Онлине и додао да реакција публике говори да је направио прави потез.

Популарна браћа недавно су представила емотивну песму "Сећања" за које су добили комплименте од готово свих такмичара прошлогодишње сезоне, али и од самог ментора.

- Саша нас је похвалио, похвалио је и песму и у складу са тим дао нам је шансу да се још једном представимо и отпевамо је у "Звездама Гранда" - рекао је Димиитрије, а недавно је открио и да је попут својих колега из такмичења који су се развели, и сам ставио тачку на свој дугогодишњи брак. Иако је то учинио још пре годину и по дана, тек сад је јавно признао да се раздвојио од супруге и да су остали у одличним односима.

- Трудимо се и због нашег сина Андреја, наравно. Он је често и код мене у породичној кући, гледам да му ништа не фали и да не осети ту раздвојеност. А ја се осећам слободно и срећно сада

(Гранд онлине)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".