Хенц је био финалиста треће сезоне музичког такмичења "Звезде Гранда". Неколико година снимао је песме за ову издавачку кућу и наступао као звезда "Гранда", а онда се десило нешто неочекивано.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zvezde Granda

 

 

Домаћа јавност била је шокирана информацијом која се појавила у медијима да је Ренато избачен из "Гранд" продукције. Сам певач је признао да је прекинуо сарадњу са Сашом Поповићем.

- Имао сам наступ који нисам пријавио Саши и Жики Јакшићу, а они су сазнали. Уговор који "Звезда Гранда" потпише са овом кућом стриктни су и беспоговорни, а ја се у овом случају нисам придржавао тих одредби - признао је Ренато тада и додао:

Фото: Принтскрин ТВ Прва

 

 

- Рекао сам му да морам да радим како бих прехранио своју четворочлану породицу и да ми тај уговор који имам са "Грандом" само отежава посао. Знам шта је шоу-бизнис и на чему он и Жика инсистирају, али ја сам народски певач и једино што у животу знам да радим јесте да певам. "Сналажљив си ти, не бојим се ја за тебе", рекао ми је Саша, а и сам знам да сам искусан певач. Али, ко зна, можда ме некад у будућности поново видите у "Гранду". До тада ћу певати сваком ко ме буде позвао - изјавио је Хенц за један дневни лист 2010. године.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".