Međutim, ono što malo ko zna jeste da je Aleksandar završio Višu poslovnu školu, ali je od ranog detinjstva u muzici, dok je sedam godina mlađi Dimitrije po zanimanju policajac.

- Nema onog ko nije propevao u policiji - našalio se nekadašnji takmičar "Zvezda Granda" objavivši svoju fotografiju iz mladosti, a zatim za Grand otkrio zašto je napustio poziv za koji se godinama školovao.

- Radio sam u policiji od 2009. do 2012. godine, a napustio sam je isključivo zbog muzike. Kada kažeš da hoćeš da ostaviš državni posao, beneficiran radni staž, redovnu platu da bi pevao i svirao za malo para, svi ti kažu "ti si budala". Međutim, ja sam znao da predvidim neke stvari unapred i isplatilo se. Sve što sam želeo se ispunilo, pogotovo sada nakon takmičenja i dve objavljene pesme - ispričao je Dimitrije za Grand Online i dodao da reakcija publike govori da je napravio pravi potez.

Popularna braća nedavno su predstavila emotivnu pesmu "Sećanja" za koje su dobili komplimente od gotovo svih takmičara prošlogodišnje sezone, ali i od samog mentora.

- Saša nas je pohvalio, pohvalio je i pesmu i u skladu sa tim dao nam je šansu da se još jednom predstavimo i otpevamo je u "Zvezdama Granda" - rekao je Dimiitrije, a nedavno je otkrio i da je poput svojih kolega iz takmičenja koji su se razveli, i sam stavio tačku na svoj dugogodišnji brak. Iako je to učinio još pre godinu i po dana, tek sad je javno priznao da se razdvojio od supruge i da su ostali u odličnim odnosima.

- Trudimo se i zbog našeg sina Andreja, naravno. On je često i kod mene u porodičnoj kući, gledam da mu ništa ne fali i da ne oseti tu razdvojenost. A ja se osećam slobodno i srećno sada

(Grand online)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".