Снежана је истакла због чега је подржала Ану Бекуту.

- Ја сам неко ко никад не коментарише стајлинг, зато што знам да су то млади људи који који долазе из разних крајева и сигурно многи нису ни у прилици да себи пријуште оно што би желели. Не желим никога да повређујем и доводим у ситуацију да се лоше осећа, али кад се догоди да је нешто непристојно и апсолутно непримерено и да нема никаквог покрића, онда сам одреаговала и подржала Ану и рекла своје мишљење - објашњава певачица и додаје:

Фото: ТВ Прва принтскрин

 

- Мислим да је то довољно. Видим да се то нешто провлачи кроз портале, али не знам чему то, сви знају да на крају крајева то ничем не води. Оно што вреди остаће, а оно што не вреди не вреди, па не знам шта да се уради.

Фото: Јутјуб принтскрин/Звезде Гранда

 

Снежана је након много година на естради успела да сачува своју приватност, иако како каже то није ни мало лако.

Фото: Милутин Лабудовић

 

- Све теже је то, али се некако борим са тиме да ипак имам неку своју приватност која неће бити изложена пред камерама и фотоапаратима и за сада успевам, а да ли ћу и даље успевати, то не знам. Где год човек мрдне, ето фотоапарата и то није страшно, јер је то део посла, али разне креације текста су стварно срамотне, али нека служи сваком на част - испричала је Снежа у емисији "Grand news".

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".