Пар је готово нераздвојан од првог сусрета, а своју љубав су 1991. године крунисали браком. Од тада су добили синове Стефана и Виктора, а Брена често с много љубави прича и о Филипу, Бобином сину из брака са Зорицом Накић.

Мало је познато, међутим, да је Лепа Брена и пре Бобе имала једну велику љубав. Штавише, у питању је мушкарац коме је посвећен њен велики хит "Мики мој".

Фото: З. Кнежевић

 

 

Како је својевремено писао Курир, пре него што је упознала Бобу Живојиновића, Лепа Брена је била у љубави с Мирком Крлићем, који је неко време био народни посланик и председник скупштинског Одбора за културу и информисање.

Он је сам недуго након раскида испричао да се њихова веза одвијала у првој половини осамдесетих, када је Брена већ била велика југословенска звезда, а он ди-џеј у родном Зрењанину.

- Тачно је да је Лепа Брена дуже време била моја девојка и да смо се волели. Али то је већ прошлост и ми смо сада само добри пријатељи - казао је Мирко за "Сабор" пре 30 година.

У то време писало се да се певачица удаје за новинара Ратка Кнежевића, а Крлић се осврнуо и на то.

Фото: Јутјуб принтскрин/KTV Televizija - Zvanični kanal

 

 

- Нисам се изненадио када је објављено да се удаје. Јер ја за ту њену жељу већ одавно знам. Док смо били заједно, често ми је говорила: "Мирко, највећа ми је жеља да заснујем своју породицу. Стално ме прогони мисао да ће слава једнога дана проћи, а ја остати сама." Тог страха никако није могла да се ослободи, поготово што је стално била одвојена од родитеља, који живе у Брчком - изјавио је он 1985.

Како је Мирко Крлић тврдио, љубав се Брени и њему догодила на први поглед.

- Брену сам упознао када је први пут наступала у Зрењанину. Свидели смо се једно другом на први поглед. И почели смо да се забављамо. Ја сам тада радио као диск-џокеј у Дому младости, а касније у бару. Брена је у нашем граду певала у два маха по неколико месеци, а виђали смо се и касније - испричао је.

Фото: Алекса Станковић

 

 

Он је открио и да је Лепа Брена била тужна кад би остајала сама јер се осећала усамљено и недостајали су јој родитељи.

- Често сам је затицао уплакану. Тешко је подносила усамљеност. Догађало се да је и по читав сат плакала без престанка. И када бих видео да не може да се смири, говорио сам јој: "Брено, спреми се, путујемо за Брчко!" На брзину би се спремила, сели бисмо у мој црвени "фијат купе", и за нешто више од сата брзе вожње били бисмо код њених у Босни. Тек када би се нашла у родитељском дому, Бренино лице би се озарило - присећао се.

Знајући за ову везу, певач и композитор Зоран Василић написао је за Брену песму "Мики мој", чији стихови гласе "Хеј, Мики, Мики мој, имаш лепо тело, супер ти је стас, због тебе ћу, Мићо, изгубити глас".

Мирко се, иначе, касније оженио и добио четири ћерке.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".