Par je gotovo nerazdvojan od prvog susreta, a svoju ljubav su 1991. godine krunisali brakom. Od tada su dobili sinove Stefana i Viktora, a Brena često s mnogo ljubavi priča i o Filipu, Bobinom sinu iz braka sa Zoricom Nakić.

Malo je poznato, međutim, da je Lepa Brena i pre Bobe imala jednu veliku ljubav. Štaviše, u pitanju je muškarac kome je posvećen njen veliki hit "Miki moj".

Foto: Z. Knežević

 

 

Kako je svojevremeno pisao Kurir, pre nego što je upoznala Bobu Živojinovića, Lepa Brena je bila u ljubavi s Mirkom Krlićem, koji je neko vreme bio narodni poslanik i predsednik skupštinskog Odbora za kulturu i informisanje.

On je sam nedugo nakon raskida ispričao da se njihova veza odvijala u prvoj polovini osamdesetih, kada je Brena već bila velika jugoslovenska zvezda, a on di-džej u rodnom Zrenjaninu.

- Tačno je da je Lepa Brena duže vreme bila moja devojka i da smo se voleli. Ali to je već prošlost i mi smo sada samo dobri prijatelji - kazao je Mirko za "Sabor" pre 30 godina.

U to vreme pisalo se da se pevačica udaje za novinara Ratka Kneževića, a Krlić se osvrnuo i na to.

Foto: Jutjub printskrin/KTV Televizija - Zvanični kanal

 

 

- Nisam se iznenadio kada je objavljeno da se udaje. Jer ja za tu njenu želju već odavno znam. Dok smo bili zajedno, često mi je govorila: "Mirko, najveća mi je želja da zasnujem svoju porodicu. Stalno me progoni misao da će slava jednoga dana proći, a ja ostati sama." Tog straha nikako nije mogla da se oslobodi, pogotovo što je stalno bila odvojena od roditelja, koji žive u Brčkom - izjavio je on 1985.

Kako je Mirko Krlić tvrdio, ljubav se Breni i njemu dogodila na prvi pogled.

- Brenu sam upoznao kada je prvi put nastupala u Zrenjaninu. Svideli smo se jedno drugom na prvi pogled. I počeli smo da se zabavljamo. Ja sam tada radio kao disk-džokej u Domu mladosti, a kasnije u baru. Brena je u našem gradu pevala u dva maha po nekoliko meseci, a viđali smo se i kasnije - ispričao je.

Foto: Aleksa Stanković

 

 

On je otkrio i da je Lepa Brena bila tužna kad bi ostajala sama jer se osećala usamljeno i nedostajali su joj roditelji.

- Često sam je zaticao uplakanu. Teško je podnosila usamljenost. Događalo se da je i po čitav sat plakala bez prestanka. I kada bih video da ne može da se smiri, govorio sam joj: "Breno, spremi se, putujemo za Brčko!" Na brzinu bi se spremila, seli bismo u moj crveni "fijat kupe", i za nešto više od sata brze vožnje bili bismo kod njenih u Bosni. Tek kada bi se našla u roditeljskom domu, Brenino lice bi se ozarilo - prisećao se.

Znajući za ovu vezu, pevač i kompozitor Zoran Vasilić napisao je za Brenu pesmu "Miki moj", čiji stihovi glase "Hej, Miki, Miki moj, imaš lepo telo, super ti je stas, zbog tebe ću, Mićo, izgubiti glas".

Mirko se, inače, kasnije oženio i dobio četiri ćerke.

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".