Јелена Карлеуша на естраду је крочила 1995. године као малолетна 17-годишња девојка певајући тада популарне турбо фолк песмице. Цеца је већ била велика звезда и те исте године удала се за Жељка Ражнатовића Аркана, тада би мало ко сумњао да ће се догодити скандал са судовима.

Фото: ТВ Новости

 

 

Млада, амбициозна и дрчна Карлеуша је врло брзо схватила како функционише естрада, па је неколико година касније у једном од интервјуа смело изјавила "Све смо ми курве!", мисливши да свако од њих, као што и свако од нас има своју цену за коју ради посао свакога дана.

Ова реченица је експлодирала као бомба, па је реаговао и Аркан иако није ни било речи о њему рекавши "Карлеуша мора да је била пијана или дрогирана кад је то рекла."

У једној од чувених емисија Милована Илића Минимакса Јелена је јавно коментарисала његове речи уз констатацију "Ко о чему, курва о поштењу!" Рат између Карлеуше и Цеце је букнуо и више нико га није могао зауставити.

Фото: ТВ Новости

 

 

- Као девојка од деветнаест година имала сам страшан сукоб са Арканом који ме је јавно напао. Он је био убица и криминалац, а ја сам му се на врло културан, шмекерски и храбар начин одупрла. Подигла сам глас против њега кад то нису могли да ураде ни најмоћнији људи у Србији. Цеца ми је била узор. Али, кад су ме она и Аркан напали срушио ми се цео свет - причала је касније Карлеуша у једном интервјуу.

Почетком 2000. године убијен је Аркан, а две и по године касније и Зоран Давидовић Ћанда. Судбина се поново поиграла са две певачице и највеће естрадне ривалке.

Црни дани за Цецу почели су пет дана након убиства премијера Зорана Ђинђића, 17. марта 2003. године када је Цеца ухапшена у својој кући у којој је пронађено скривено оружје за које ће она касније тврдити да је остало од Аркана и да није имала појма да је ту.

Фото: Архива Новости

 

 

У тренутку хапшења у њеној кући је био и Драган Карлеуша, Јеленин отац, тада високи полицијски службеник. У ударном Дневнику РТС-а приказана је слика Цеце како седи у друштву припадника земунског клана који су директно оптужени за убиство премијера.

Цеца је у Централном затвору провела више од два месеца, али је то није сломило. Вратила се јача него пре, а сукоб са колегиницом се још више заоштрио. И док је Карлеуша користила сваку прилику да оцрни Цецу, она је ћутала, али је наводно играла прљаву игру кроз медије нападавши ЈК преко власника медијиских кућа, ако се да веровати Карлеушиним речима.

Фото: Јутјуб принтскрин/Prostorni Aktivista

 

 

Након свих скаданала, Карлеуша и Цеца су се нашле у истом простору, а сате су проводили говорећи на разне теме, падале су и шале, а у једном моменту биле су повезане и рукама.

Снимак датира из давне "Максовизије" која се емотивала 1998.године, а где су гошће биле Цеца и Карлеуша. То су последњи месеци да су њих две сарађивале, јер се убрзо догодила велика свађа.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".