Ивана Петерс је скоро три деценије на естради, а публика ју је упознала прво кроз групу "Тап 011", а онда и "Негатив". О њеним вокалним могућностима не треба расправљати јер важи за једну од најбољих певачица на овим просторима.

Већ неколико сезона она је део музичког такмичења "Звезде Гранда", где је прво помагала Јелени Карлеуши, а сада и Цеци Ражнатовић у припреми кандидата. 

Ивана је открила да ли сматра да је новим, младим певачима, односно кандидатима у музичким такмичењима, сада лакше или теже у односу на време кад је она почињала.

- Не би ми било теже да сад почињем каријеру. Неко ко је квалитетан, млад, има жара и то се препознаје у њему, сад је много лакше да се то види и чује. Иза мене нико није стајао, никакав продуцент... Тек кад сам ушла у "Тап 011" и Гане дошао, онда се то променило и нисам се ни трудила, све је дошло некако спонтано - рекла је Ивана, па наставила:

- Сад можда морају мало више да се труде јер је веће тржиште и пуно је деце који певају феноменално. Али и имају више простора да покажу оно што имају - додала је Ивана.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana (@ivanapeters)


Како је радила са много кандидата, занимало нас је да ли је Ивану неко разочарао када није дао онолико колико је она мислила да та особа може.

- Не могу они мене да разочарају, себе сами могу кад то не ураде. Ја сам у тим моментима, у бекстејџу, уз њих да им пружим подршку, да их раздрмам, да осетим руке, дланове, да ли имају трему. Они дају најбоље од себе што могу, али понекад трема заиста учини своје - каже Ивана и наставља:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana (@ivanapeters)


- Ова екипа са којом сад радим је стварно феноменална. Ми се шалимо да смо као нека секта, док Цеца и ја радимо доле са једним кандидатом, они горе певају, свирају. Много је готивна екипа - надовезала се Ивана.
Иванина ћерка Сара ће на лето напунити 16 година, а како певачица истиче, наследила је таленат од маме.

- Она је бољи певач од мене у тим годинама (смех). Имала је једно време бенд, па је то престало да је занима, па је онда хтела да свира гитару, сад тренутно више воли да се бави фотографијом. Шта ће на крају хтети да ради то само она зна, а не зна ни она - каже Ивана кроз смех и открива да ли би подржала ћерку да се пријави за неко музичко такмичење:

- Зашто да не. Мада није она тај тип. Познајем је довољно добро да знам да би она радије окупила бенд и сама почела то да ради. Више воли она то сама - закључила је Ивана.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana (@ivanapeters)

(24седам)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".