Наиме, 2013. године писало да се група "Моје три" након што нас је представљала на Евровизији разилази. Сада, готово деценију од тог догађаја Сара Јовановић у емисији "Контрашоу" коначно је открила истину.


- Десило ми се то са колегиницом, која ми је била јако блиска, која се нашла са мном на такмичењу пре 10 година. У једном тренутку свашта се издешавало, свашта се појавило у медијима, ја сам то све игнорисала, очекујући да ће друга страна да ме позове на неку кафу да се све то разјасни - отпочела је Сара своју страну приче.

Фото: Катарина Михајловић

 

- Онда сам ја њу позвала на кафу јер сам видела да ту постоји нека огромна непријатност. Добро шта се збива, звучаћу као тинејџерка, али видела сам да си ме отпратила са "Инстаграма". Она ми је рекла да ју је тако посаветовала особа која јој води "Инстаграм". Ја сам седела преко пута ње и схватила да нема уопште поенте моја посвећеност и моје разумевање. Све је пало у воду - рекла је Сара.

О сукобу са колегиницом Сара је истакла и да јој је жао што су неке ствари међу њима и данас остале нејасне:

- Тако се завршило. Жао ми је јер су неке ствари и данас остале нејасне, али просто не волим да ми неко вређа интелигенцију - закључила је Сара.

Фото: АТА имагес

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".