Једна од њих је и Марија Михајловић, која је наводно песме наплаћивала 50 марака, а за звезде уместо којих је певала је имала један захтев, преноси "Курир".

Фото: Јутјуб принтскрин/Часлав Томовић

 

 

- Ја сам инсистирала да стоји моје име. На свим тим носачима звука пише моје име и у ком сам својству ја ту, тако да ту нема никакве забуне. Једина забуна у томе је што људи више воле да гледају телевизију, него да читају шта пише на тим касетама и ЦД-овима. Те девојке које се појављују су играчице, а што оне по сценарију морају да отварају уста, ја не знам - рекла је својевремено Михајловићева.

Глас Иване Петерс стоји иза хита "Очи боје дуге" групе Др Иггy.

Фото: В. Данилов

 

- Спој боје гласа, начин на који сам отпевала и текста, можда је то довело до тога да сада буде као нека химна. Сада ми све то делује наивно и отпевала бих је у потпуно другачијем аранжману. Ја бих то сада много променила, после оволико времена - рекла је Ивана својевремено за Мондо.рс.

Ана Кокић је да на почетку каријере није певала, уз објашњење да је тада била јако млада.

Фото: АТА имагес

 

- Никад нисам крила да је на два албума групе "Енергија" певао неко други. Била сам млада, тада сам имала само 16 година и нисам имала много искуства са естрадним певањем. Већ на трећем албуму певала сам ја - изјавила је Ана једном приликом.

Тања Јовићевић је отпевала првих пар албума моделсицама, Александра Радовић је певала песму "Без тебе" за познати бенд, а Цеца Славковић је уместо отварачица уста отпевала песму "Торнадо".

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".