ПЕВАЧИЦА Ивана Петерс пре тачно седам година доживела је инфаркт у просторијама Радио-телевизије Србије, након што је без икаквих проблема учествовала у снимању емисије.

Хитна помоћ је реаговала и упутила Петерс у Клинички центар, након чега јој је уграђен стент и срце је почело да ради нормално.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana (@ivanapeters)


Певачица је објавила фотографију која је настала у соби у којој је тог дана доживела срчани удар, као и још једну фотографију, у истој соби, али у знатно бољем здравственом стању.

- Пре седам година и сад - РТС Кошутњак. У истој соби у којој сам доживела ‘срчку’. Делује тако далеко, а тако близу. Срећан ми и овај рођендан - истакла је Ивана Петерс.

Иначе, пре неколико година Ивана је причала о инфаркту и описала како се осећала.

- Бол је био неописиво јак и мислила сам да никада неће престати. У тој агонији сам се онесвестила, а када сам дошла себи, уследио је шок. Ја, млада жена која још није достигла ни 40. и жестока поборница веганске исхране, доживела сам инфаркт пред камерама, усред снимања емисије - рекла је она тада и додала да је осећала тегобе и пре тога.

Фото: В. Данилов

 

- Недостатак даха и умарање чак и приликом пењања на други спрат, трчања за бусом и намештања кревета ујутру нису били довољан разлог да схватим да нешто није у реду док на снимању емисије нисам осетила неописив бол који никако није престајао. Срећа у несрећи је била да сам се тада онесвестила, јер да сам била свесна, вероватно бих тај бол занемарила као и све претходне тегобе и отишла кући. Тог мартовског дана, упркос веганској исхрани и релативно младим годинама, доживела сам срчани удар, а тај немили догађај сада ми је опомена за цео живот – рекла је Ивана.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".