Након што је са песмом „Оскар“ учествовао у „Избору за песму Евровизије“ где се, према сопственим тврдњама, суочио са бројним неправилностима и саботажом, Аца је одлучио да покрене кривични поступак против седам особа, укључујући и Оливеру Ковачевић, уредницу забавног програма РТС-а.

Фото: В. Данилов

 

Ковачевићева се појавила на додели награда СЕМУС-а, где је добила „Златну птицу“ за допринос музичкој делатности и том приликом је изнела низ оптужби и увреда на рачун највеће мушке регионалне звезде, називајући га кукољем.

- Никад у животу нисам чула да је неко тужио жири зато што му није дао глас. Још увек нисам добила позив за суд, али ја сам поднела 12 тужби за неосноване клевете. Нисмо ми могли да украдемо 100.000 гласова, једва чекам да чујем које доказе има. Срамота ме је да то уопште коментаришем. Ми смо ово организовали да би грађани Србије изабрали песму, могли смо да пошаљемо било кога, то је право РТС-а, нико то не би оспоравао. Не бисмо улагали толики труд да смо желели да наместимо такмичење. То је непримерено пристојном свету, а ми смо пристојни људи. Сви су били јако професионални и подржавали једни друге, али у сваком житу се појави неки кукољ, дође тако неко ко сматра да треба да узме оно што му не припада - рекла је Ковачевића.

Фото: Јутјуб принтскрин

Лукас није остао имун на ове прозивке.

- Просто ми је велики комплимент када једна особа као што је Оливера Ковачевић, са таквом перцепцијом о животу, људима, уметности, каже за мене да сам кукољ. По њеном поимању свега, много лепше звучи када каже да је неко кукољ јер свакако бих сматрао великим животним неуспехом да ме једна таква изврнута личност стави у групу оних који су за њу жито, пошто је опште познато кога она тамо сврстава. Тако да прихватам да будем кукољ у интерпретацији особе, која поред себе за животног сапутника има коров, тако да се њено поимање пољопривредних продуката коси са научним сазнањима, а и са здравим разумом, који је код ње све, само није здрав - рекао је Лукас за Ало!, и додао:

Фото: Петар Милошевић

 

- Захваљујем јој се на комплименту, нека она и њени миљеници, они код којих свакодневно иде и пропагира своје сатанистичке идеје, буду жито, а ја ћу у том случају са огромном количином поноса бити кукољ! Неко, ко за онога који продаје своју земљу и ради против свог народа, у преводу издајника, каже да је ведета овог друштва (Борко Стефановић),  за мене представља велику част када каже да сам ја кукољ, поготово када је то изговорено на једној таквој полуманифестацији, као што је ова, где су се делиле награде  углавном за животна недела (част изузецима), промашене каријере, и све остало где је она једино и могла да прими признање па макар оно по сваком критеријуму било и „контра признање“, значи признање за животне неуспехе! Хвала - поручио је Лукас.

Фото: RTV Pink Official

 

- Не знам какву је награду могла да добије дотична, осим за прву чашу вискија у Србији. Што се тиче тужби, њој и осталима из ОКГ-а (организоване криминале групе) нисмо поднели тужбе, него кривичне пријаве тужилаштву за организовани криминал, тако да она неће имати посла с нама, него са тужилаштвом. Претпостављам да ће, након саслушања сведока, и дотична добити заслужени третман, као и сви остали који су се бавили мутним пословима - рекао је Мирковић.

(Ало)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".