Nakon što je sa pesmom „Oskar“ učestvovao u „Izboru za pesmu Evrovizije“ gde se, prema sopstvenim tvrdnjama, suočio sa brojnim nepravilnostima i sabotažom, Aca je odlučio da pokrene krivični postupak protiv sedam osoba, uključujući i Oliveru Kovačević, urednicu zabavnog programa RTS-a.

Foto: V. Danilov

 

Kovačevićeva se pojavila na dodeli nagrada SEMUS-a, gde je dobila „Zlatnu pticu“ za doprinos muzičkoj delatnosti i tom prilikom je iznela niz optužbi i uvreda na račun najveće muške regionalne zvezde, nazivajući ga kukoljem.

- Nikad u životu nisam čula da je neko tužio žiri zato što mu nije dao glas. Još uvek nisam dobila poziv za sud, ali ja sam podnela 12 tužbi za neosnovane klevete. Nismo mi mogli da ukrademo 100.000 glasova, jedva čekam da čujem koje dokaze ima. Sramota me je da to uopšte komentarišem. Mi smo ovo organizovali da bi građani Srbije izabrali pesmu, mogli smo da pošaljemo bilo koga, to je pravo RTS-a, niko to ne bi osporavao. Ne bismo ulagali toliki trud da smo želeli da namestimo takmičenje. To je neprimereno pristojnom svetu, a mi smo pristojni ljudi. Svi su bili jako profesionalni i podržavali jedni druge, ali u svakom žitu se pojavi neki kukolj, dođe tako neko ko smatra da treba da uzme ono što mu ne pripada - rekla je Kovačevića.

Foto: Jutjub printskrin

Lukas nije ostao imun na ove prozivke.

- Prosto mi je veliki kompliment kada jedna osoba kao što je Olivera Kovačević, sa takvom percepcijom o životu, ljudima, umetnosti, kaže za mene da sam kukolj. Po njenom poimanju svega, mnogo lepše zvuči kada kaže da je neko kukolj jer svakako bih smatrao velikim životnim neuspehom da me jedna takva izvrnuta ličnost stavi u grupu onih koji su za nju žito, pošto je opšte poznato koga ona tamo svrstava. Tako da prihvatam da budem kukolj u interpretaciji osobe, koja pored sebe za životnog saputnika ima korov, tako da se njeno poimanje poljoprivrednih produkata kosi sa naučnim saznanjima, a i sa zdravim razumom, koji je kod nje sve, samo nije zdrav - rekao je Lukas za Alo!, i dodao:

Foto: Petar Milošević

 

- Zahvaljujem joj se na komplimentu, neka ona i njeni miljenici, oni kod kojih svakodnevno ide i propagira svoje satanističke ideje, budu žito, a ja ću u tom slučaju sa ogromnom količinom ponosa biti kukolj! Neko, ko za onoga koji prodaje svoju zemlju i radi protiv svog naroda, u prevodu izdajnika, kaže da je vedeta ovog društva (Borko Stefanović),  za mene predstavlja veliku čast kada kaže da sam ja kukolj, pogotovo kada je to izgovoreno na jednoj takvoj polumanifestaciji, kao što je ova, gde su se delile nagrade  uglavnom za životna nedela (čast izuzecima), promašene karijere, i sve ostalo gde je ona jedino i mogla da primi priznanje pa makar ono po svakom kriterijumu bilo i „kontra priznanje“, znači priznanje za životne neuspehe! Hvala - poručio je Lukas.

Foto: RTV Pink Official

 

- Ne znam kakvu je nagradu mogla da dobije dotična, osim za prvu čašu viskija u Srbiji. Što se tiče tužbi, njoj i ostalima iz OKG-a (organizovane kriminale grupe) nismo podneli tužbe, nego krivične prijave tužilaštvu za organizovani kriminal, tako da ona neće imati posla s nama, nego sa tužilaštvom. Pretpostavljam da će, nakon saslušanja svedoka, i dotična dobiti zasluženi tretman, kao i svi ostali koji su se bavili mutnim poslovima - rekao je Mirković.

(Alo)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".