На Гоцине прозивке одазвао се Лукасов менаџер и продуцент Саша Мирковић за "Курир", а потом и певач.

Фото: RTV Pink Official

 

- Што се тиче новог естрадног рата на естради, познато је да се у наш рат увлаче сами, ево тако и Гоца Тржан коју нико ништа није питао. Последњи пут хит је убола одмах након што су и диносауруси нестали с планете, па се прешалтовала у водитељске воде, како би јој језичина коначно дошла до изражаја, пошто песма никако ни да покуца на врата. Изгледом такође не може да издоминира па јој је коментарисање Лукасовог учешћа на Избору за песму Евровизије једино преостало. Не љутимо се, кад већ није знала да се уда, да понуди нови хит, не дај боже неки концерт, нека се она нашла у улози критичара. Мада, и језику треба одмор, јер нека самопоуздања оду у погрешном смеру па заврше у мору ароганције - рекао је Мирковић.

Фото: АТА имагес

 

- Још нисам заборавио кад сам морао да организујем њен концерт за ЈЕДНОГ ЧОВЕКА јер није могла да прода ни 50 карата за Сава Центар. Да нисмо прибегли тој фори њој би још тада пропала каријера певачице - додао је он.

Фото: В. Данилов/П. Милошевић

 

- Хајде следећи пут кад ме зовете да нешто коментаришем нека то буде нешто озбиљно. Немам времена за неозбиљна питања и још неозбиљније ликове - рекао је Аца Лукас.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".