Фолкер истиче да стоји иза својих поступака и порока и каже да се опет роди, све би исто радио. Не крије да је користио опијате, посећивао јавне куће, али и да је изгубио више од 70 милиона долара на коцки. Како и сам каже, све прокоцкано било је његово, све је сам зарадио, децу обезбедио, тако да не жали ни за чим, већ да и даље с осмехом улази у коцкарнице у којима некада добија, а некада губи.

Фото: В. Данилов

- Постоји сајт који је правио студије о томе колико су ВИП личности на Балкану потрошиле на коцки, па сам ту обухваћен и ја. Пише тамо да постоји неки Аца Лукас из Србије, велика звезда, био је рањаван. Пише да сам 70 милиона долара потрошио на коцки. Морам ти признати да су скоро, па погодили, мало више сам ја спи*као. Не кајем се. У животу се никада не кајем. Кајао бих се када бих правио неке круцијалне грешке. Када бих се убио, то јест да сам се убио, то би значило да се кајем, али ево ме ту сам, жив сам - каже Аца за "Републику" на почетку и објашњава да је једном рачунао колико је изгубио на коцки и да је то била сума да је могао да купи једно београдско насеље.

Фото: В. Данилов

- Неки ми кажу прокоцкао си стан у Београду. Човече, мислим се у себи, друже мој, камо среће да сам прокоцкао само стан. Ја сам прокоцкао једно београдско цело насеље. Једно дебело насеље, оно најскупље. Али добро, шта ћеш, то сам ја. Сам сам их и зарадио, сам сам их и прокоцкао. Нисам дужан 70 милиона, то је мој новац, зарадио сам и више од тога. Обезбедио сам децу. Сви имају све што им треба. Ја сам живот креирао за себе, моја деца имају све што треба да имају.

Аца се осврнуо и на инциденте који су му се дешавали на наступу, па је признао да је његово обезбеђење морало да склања или бије момке који су хтели да се пењу код њега на бину.

Фото: В. Данилов

- Никада ме нико није напао, на наступу никада нисам добио батине. Покушавали су да скачу на бину. Моје обезбеђење то решава на лицу места. Не знам како ја још нисам доживео тај фронтални напад медија, као што су неки уметници доживели када неко скаче на бину, па испада да имају насилно обезбеђење. Код мене нико не може да се попне на бину. Они га скидају с бине, некада га баце, а неко добије и батине. Све зависи од отпора. Ја сам био нападнут, био сам рањен, али то нема везе с наступом, нема везе ни с музиком.

Лукас је говорио о својој грађи, те истакао да није неки фрајер.

- Мушкарци увек треба да буду галантни. Ја нисам фрајер, никакав сам. Лоше сам грађен, смешно грађен. Али жене ме воле јер сам галантан и зато што много ценим и поштујем жене. Има оних које нису за поштовање и упадам у клинч с њима, као што се десило и скоро, али генерално волим и поштујем жене.

Фото: Јутјуб принтскрин/HYPE TV

 

Лукас иза себе има велике успехе, па је открио да ли види наследника на естради.

- Не видим да неко може да наследи Ацу Лукаса нити сам ја наследио било кога. Ми смо јединке и нема нас сличних по сензибилитету, може само по наступу естрадном. Ја себе сматрам комплетним музичарем. Не можемо само да причамо о Аци који стане на сцену. Све то има везе с мојим животом. Таквог нисам срео, који приступа послу као ја. Свиђа ми се Амар Гиле. Он је скоро луд као ја. Он ми је супер.

Фото: Катарина Михајловић

 

На питање да ли је некада на путовањима посећивао јавне куће, певач је одговорио потврдно.

- Посећивао сам, посећујем и посећиваћу јавне куће. Нисам рекао да сам ишао да користим услуге и да сам ишао на жене. Има јавних кућа које имају добре барове и шанкове. Имам пријатеље који држе јавне куће, често тамо одем. Немам потребе да плаћам такве услуге. Нисам морао ни кад сам био млађи, а не морам ни сада. Између галантности мушкараца према женама и плаћања проституције је врло танка линија. Скоро сам имао неку расправу. Ако сам синоћ имао однос са женом или девојком, а сутра сам видео неке лепе ципеле и хтео да јој их купим, испадне да сам платио за секс - рекао је Лукас.

(Република)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".