Наиме, на Јутјубу се појавила емисија "Сав тај Пинк" из 2005. где је гошћа била Сека са свега 24 године, када је издала трећи албум за "Гранд" и била певачица у успону. Она је том приликом причала да јој је Брена била идол и да је обожава.

Фото: Зоран Јовановић

 

 

- Лепа Брена нас сада вероватно гледа и морам да пошаљем огроман пољубац њеном сину Виктору, који ме обожава и заљубљен је у мене. Он ми је све време слао љубавна писма. Цртао ми је зеца, кућице и срце. Више пута. Ја га поздрављам и кажем му да га волим и обожавам и да ћемо се ускоро видети - поручила је путем ТВ екрана Сека тада седмогодишњем Виктору.

Фото: Инстаграм принтскрин/lepa_brenaa_fp

 

 

У међувремену, Сека се удала за Вељка Пиљикића, с којим има два сина Јакова и Јована. Бренин син је такође стасао и постао мета за многе младе певачице, поготово откако је раскинуо двогодишњу везу с девојком Сандром Миљаковић. С обзиром на то да је његов најстарији брат Филип већ ожењен певачицом, и Виктор и Стефан се често доводе у везу с певачицама, а јавност не престаје да се интересује ко је нова будућа Бренина снајка.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".