Песмом "Зорја" је рекла да су тешки дани прошли и да је сада задовољна собом.

- Нисам замишљала себе, осећала сам се као да сам без пута, тако су се одвијали догађаји у мом животу да се пријавом у "Звезде Гранда" Зорја сама обликовала. Пуно пута сам дошла кући незадовољна и несрећна, не само резултатом мог рада или ситуацијом која је била тог дана на улици или сцени, нисам схватала шта је поента. Радом на себи дошла сам до тога да заправо праву срећу већ имам и да сам добила све што сам икада желела. Имам породицу здраву, пријатеље, посао који волим и радим, и лепо ми иде. Ти негативни моменти су прошлост - започела је Зорја, којој предаја није била опција:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zorja Pajić (@zorja__)

- Схватила сам да имам један живот и да треба да га искористим најбоље што могу, и да није све тако црно. Захваљујући мужу, куму и породици целој, успела сам да направим да одустајање не буде опција.

Песма којом се представила на Беовизији прича једну тешку и лепу причу, а посебну поруку је послала мами, стихом: "Не брини мама, још данас, и нема више бола"

- Бол је управо тај осећај одустајања и да не може боље, да не вредим, не знам какве све глупости које утувиш сам себи у главу када ниси добро. Мама увек највише брине и воли, то је прилично јединствена љубав, желим њој да кажем да нисам више лоше, него да сам добро коначно јер мислим да њој ништа није било теже него да види мене у депресивном стању. "Још данас" значи: "Још данас свирам на улици, неће ми више бити хладно, нећу се више плашити, радићу свој посао на начин који заиста желим.“ Више значења има и требало је то спаковати у једну реченицу, није било лако - истакла је Зорја, која није имала у плану да се пријави у такмичење "Звезде Гранда".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zorja Pajić (@zorja__)

- То је био изненадан потез. Желела сам да се пријавим за неки талент шоу, али почетком пандемије није било таквих формата, већ само "Звезде Гранда“. Нисам имала шта да изгубим, тај потез, који ми делује потпуно нелогично, је прави, испоставило се да је најбољи - поручила је певачица.

На сцени на Кошутњаку је од првог тренутка одавала утисак професионалца, сигурна у себе, трудила се да сваки пут изненади и публику и жири.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zorja Pajić (@zorja__)

- То апсолутно може да се научи, ја сам научила, нисам дошла неспремна. Не само што сам сама вежбала и узимала часове, већ сам на улици схватила шта значи радити наступ. Свако појављивање је морало бити наступ. Кажу да не може без икс фактора и да га имам, претпостављам да је баланс између та два - рекла је Зорја, која неће одустати од Беовизије.

(Блиц)