Naime, na Jutjubu se pojavila emisija "Sav taj Pink" iz 2005. gde je gošća bila Seka sa svega 24 godine, kada je izdala treći album za "Grand" i bila pevačica u usponu. Ona je tom prilikom pričala da joj je Brena bila idol i da je obožava.

Foto: Zoran Jovanović

 

 

- Lepa Brena nas sada verovatno gleda i moram da pošaljem ogroman poljubac njenom sinu Viktoru, koji me obožava i zaljubljen je u mene. On mi je sve vreme slao ljubavna pisma. Crtao mi je zeca, kućice i srce. Više puta. Ja ga pozdravljam i kažem mu da ga volim i obožavam i da ćemo se uskoro videti - poručila je putem TV ekrana Seka tada sedmogodišnjem Viktoru.

Foto: Instagram printskrin/lepa_brenaa_fp

 

 

U međuvremenu, Seka se udala za Veljka Piljikića, s kojim ima dva sina Jakova i Jovana. Brenin sin je takođe stasao i postao meta za mnoge mlade pevačice, pogotovo otkako je raskinuo dvogodišnju vezu s devojkom Sandrom Miljaković. S obzirom na to da je njegov najstariji brat Filip već oženjen pevačicom, i Viktor i Stefan se često dovode u vezu s pevačicama, a javnost ne prestaje da se interesuje ko je nova buduća Brenina snajka.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".