Раније смо је виђали како води у бек-стејџу Пинкове звезде, Пинкове звездице,  а пружена јој је шанса да замени трудну Александру Јефтановић у ријалити програму “Фарма”, ша су онда челници Пинка препознали њену професионалност и способност и поверили јој вођење популарног ријалити програла “Задруга”, коју и данас води.

 

 

Душица је недавно на свом Инстаграм профилу окачила фотографију из детињства са мамом, где се види да је она заправо природна бринета, а не плавуша, као што је одувек знамо.

Иако у народу ужива титулу “омиљене ријалити водитеље”, пре неколико година догодила јој се потресна ситуација, која је забринула многе њене фанове.

Наиме, медији су пре неколико година пренели да је испод аутомобила који је тада возио дечко водитеље подметнута експлозивна направа. Водитељка је била веома потресена, јер је само сат времена касније требало да истим аутом одвезе децу у школу.

 

 

Водитељка је и тада показала колики је професионалац, када је с осмехом на лицу најавила нове учеснике тадашње сезоне “Задруге”, као да јој се није догодила немила ситуација због које је, како су медији преносили, завршила у здравственој установи због стресне реакције коју је доживела.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".