Глумица је постала потпуна енигма за домаћу јавност, која је памти по бројним улогама али и по вези са Милошем Биковићем, а засигурно се окренула породици и срећи коју јој провођење време са истом доноси.

Иако су многи сматрали да ће са Биковићем стати пред олтар, нажалост романса се завршила и они су се разишли.

 

 

Јавности је било најзанимљивије то што су они одлучили да се чувају за брак, о чему је Бранкица отворено говорила:

- Мислим да је баш ружно спрдати се са нечим до чега се Милош и ја држимо. Драго ми је ако можемо да будемо пример младима у оваквим временима. Не знам зашто се о томе толико пише - рекла је тада глумица за медије.

 

 

Низ фотографија посветила је управо најмлађем члану породице који је унео неизмерну радост у животе њених најближих.

Време које проводи са њим, не би заменила ни за шта на овом свету, а многи су приметили како је и те како брижна, те јој је вероватно прорадио мајчински инстинкт.

Тако је својевремено, Бранкица на Инстаграму објавила фотографије са својим сестрићем, сином свог брата Невена, са којим је блиска и његово дете гледа као своје.

Фото: Инстаграм принтскрин/себастијановицбранкица

 

 

Иначе, Љубавни живот Бранкице Себастијановић тема је о којој се мало тога зна. Глумица је прилично повучена, не воли да експонира у медијима у контексту свог приватног живота, а партнера није представила јавности.

Ипак, најновије фотографије које је објавила на Инстаграму навеле су многе да се запитају да ли је коначно пронашла срећу поред мушкарца који одговара свим њеним потребама.

 

 

Наиме, дечко Бранкице Себастијановић судећи по томе колико су присни, може бити уметник Душан Матејић са којим су настале поменуте присне фотографије. Њих двоје су загрљени позирали пред објективом фотоапарата, а глумицу до сада нисмо имали прилике да видимо у таквом издању.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".