Верица Ракочевић проговорила је о свом покојном оцу за ког је била јако везана и открила где је била на дан његове сахране.

- Мој отац је умро пре скоро 30 година и најдирљивији тренуци моји су били разговори са њим. Када погледам сада у шта су се људи претворили и колико је људе лако купити највећу захвалност дугујем свом оцу који ми је усадио те карактерне особине којима се јако поносим. Дефинитивно је створио од мене особу која никада када је остала сама испред огледала није помислила нешто ружно о себи - рекла је она.

Фото М. Анђела

 

- Тако да сам ја отишла на Свети Стефан на дан сахране, замислила даје мој тата отишао негде далеко и да неће моћи да се врати. Тада сам имала 44 године. Тај тренутак у 13 часова када су њега сахрањивали, ја сам седела на обали и плакала. Увече сам имала апартман поред црквице и легла сам да спавам. Док је био жив увек ми је причао да толико радим, журим и да не верује ни да ћу му доћи на сахрану. Сањала сам тада да седим поред потока и плачем за татом што је умро, отац ми је тад пришао, загрлио ме и рекао: 'Немој да плачеш знам ја зашто ти ниси дошла, али ја сам увек ту са тобом'. Тог тренутка како сам спавала, само сам отворила очи и могла сам да осетим те руке и само су се у једном тренутку отпустиле и отишле. То је невероватно, ја сам то осетила и то је истина. После тога мислим да сам га само једном или два пута у животу сањала - рекла је позната модна креаторка.

Навела је да јој се на тад сахране њеног оца, он јавио у сну и рекао јој да ће увек бити ту са њом.

(Курир)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".