Верица је, наиме, позирала у мини сукњи и дугим чизмама, због чега се нашла на мети прозивки да је она „жена у годинама” и да не треба да „глуми девојку и да се такмичи са девојкама”.

Поред негативних коментара, било је и оних који су подржали креаторку и упутили јој прегршт комплимената на рачун изгледа.

Поводом „спорне” фотографије огласила се и Ракочевићева која је ставила до знања да би сви требало да се облачи онако како се осећају.

- Врло сам свесна својих година и трудим се да их носим у складу са енергијом коју имам. Уопште не припадам оној категорији жена која ће се такмичити са млађима, то ми је примитивно. Огорчена сам на чињеницу да жена када напуни 35, 40 година мора да носи кратку косу, хаљине дуге до земље, не сме да јој се види ниједан делић тела. То је глупост, треба да се облачите онако како се осећате - казала је она и додала:

- Паметна глава је битна. Некада ми је смешно када се доводи у питање када неко ко има више година мора некако да се облачи. Нико мени ништа не диктира, ја се облачим како ја желим, удала сам се за особу коју желим. Начин живота, генетика, расположење, то највише утиче на лепоту. Ми своју срећу преносимо на друге. Имати добре ноге и лепо тело у 70 година јесте привилегија али је најмање важно то приказивати - испричала је Верица за "Курир".

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".