Значајну улогу у филму, као и у Томином животу, игра певачица Силвана Арменулић, те је било неизоставно да се у овом остварењу појави и лик њеног супруга, тенисера Радмила Арменулића. Занимљиво је да је ову улогу тумачио син глумачке легенде Воје Брајовића - Вукота Брајовић, мада њему глума није примарно занимање.

Вукота је фото модел, и важи за једног најбољих "фрајера" у Београду. Захваљујући послу доста путује, те редовно посећује атрактивне дестинације као што су Рим, Париз или Сен Тропе...

Вукота, и његова млађа сестра Искра, која је завршила глуму, деца су из првог брака Воје Брајовића. Њихову мајку Љиљану, глумац је још у дечачким данима упознао у Ваљеву, где су живели у непосредном комшилуку. О његовом приватном животу не зна се много.

Иначе, бивши Силванин супруг, Радмило Арменулић, није био одушевљен тиме како су он и певачица у "Томи" представљени.

- Пре свега морам да кажем да су глумци јако добро одиграли - изјавио је некадашњи тениски ас. - Међутим, видео сам догађаје који нису постојали. Пре свега, Силвана никад није говорила босанским акцентом. То можете проверити на интернету, где постоји снимак њеног интервјуа који је дала медијима.

Коментаришући како су ликови написани, Арменулић је рекао:

- Ту сам се тек искидао од смеха. Нема везе са мном. Испало је као да сам ја Силванин син. Такође, сви су нижи од Томе, а у стварном животу он је био врло низак човек.

Фото: Небојша Параушић/Јутјуб принтскрин/Жељко Јоксимовић

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".