Гордана Здравковић претпоставља да је њен супруг био заљубљен у Силвану Арменулић, али то никада никоме није рекао. Или, барем, нико није признао да му је Тома о томе говорио.

- Међу њима је постојало велико пријатељство, али она је за њега била недостижна. Верујем да никада није имао храбрости ни да јој каже да је воли - рекла је Томина последња супруга након што је премијерно погледала филм о покојном супругу.

У филму, Тома наводно пада на колена и потпуно се одузима у моменту када сазна за вест да је Силвана погинула.

Фото: Архива Новости

 

 

Гоца је открила ко му је то јавио и како је стварно реаговао.

- Када је погинула, био је очајан. Сећам се да нам је Лепа Лукић то јавила. Никада га таквог нисам видела, толико тужног... - признала је Гордана.

- Није могао да схвати да је више нема. Они јесу имали једну специфичну везу, у сваком случају биле су у питању емоције - казала је.

- Живот са Томом није био лак, али није било ни тешко. У почетку је било веома конфузно. Имала сам 25 година када смо се упознали, а он је био 12 година старији. Био је оформљена личност и морала сам то да прихватим. Нисам хтела да га мењам. Морала сам да се уклопим у његов живот. Он је био човек који је јако мало причао, морала сам сама да долазим до решења и сазнања шта воли и шта не воли - испричала је Гордана у "Уранку".

- Говорио би ми: "Немој да чекаш да нешто завршиш да би живела, живи сваког тренутка!" - присетила се тада Томина удовица.

Фото: Архива Новости, Јутјуб принтскрин/Blic

 

 

- Пре мене је имао три брака и он није трпео да му неко говори шта може, а шта не може. Био је импулсиван, када је нешто хтео - морао је то да уради. У мени је нашао жену која може да га разуме, била сам му мирна лука. Сматрала сам да треба да живи сваки дан најбоље што може, јер када смо се упознали већ је био болестан. Никада му ништа нисам замерила, пратила сам га у свему. Волео је људе много, написао је песму „Волео бих да загрлим све несретне овог света“. Поред мене је могао и да се заљуби. Кажем му: Ако имаш неку муку, ако си се заљубио, дај да решимо проблем.

- Никада га нисам питала зашто је потрошио новац, где је био, шта је радио. За њега би то било оптерећење. Рекао ми је једном: "Хоћеш ли ме питати где сам био три дана?" А ја му кажем: "Је л ти било лепо?" Он каже: "Јесте", а ја: "То је важно, да ти је било лепо" - испричала је Гордана како је изгледао њихов заједнички живот.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".