Певачица Лепа Лукић једна од истакнутих естрадних уметница која је била у групи са музичким легендама Силваном Арменулић и Томом Здравковић преко 17 година.

Они су заједно наступали, проводили се и правили праве спектакле својих талентом за музику. Након филма "Тома" многи детаљи који су изнети током сцена изнервирали су Радмила Арменулић, Силваноног супруга, јер како тврди, редитељ Драган Бјелогрлић је измислио њену љубав са Здравковићем.

Фото: Небојша Параушић/Јутјуб принтскрин/Жељко Јоксимовић

 

 

Лепа Лукић сложила се са Радмилом по питању љубави Силване и Томе, па је открила и да ли јој се Здравковић некада поверио о тајнама које су га болеле.

- Тако је, измишљена је љубав! Знате шта, ја само знам да ми са естраде нисмо знали за ту љубав, а за то је само знао Бјелогрлић. Нису се љубависали, Тома је и мени нудио песму, ја сам хтела да узмем песму, али је Силвана добила позив за серију, да отпева песму и онда каже Тома да да њој песму, јер ће бити за њу добро, рекао ми је да му је Силвана то тражила, он је дао њој и после је постала Силвана Арменулић са том песмом. А за љубависање, то није истина! Ми бисмо на естради то знали, то нико не зна, како је онда могла да буде љубав, а ми то не знамо, а путујемо заједно!

На констатацију да је Гоца Здравковић помагала Бјелогрлићу, Лепа говори:

- Не знам шта су они причали, нема везе, то је филм, може да се додаје. Једино ако њих двоје знају да су се састајали, а ми са естраде то нисмо знали, можда су у филму ставили то, јер то тако треба. Ни моја "Виолина" није била у то време, када је Тома био жив. Свестан је Бјелогрлић да та песма није била тада, али је мени он рекао да воли моју песму и да је због тога ставио то. Ми смо морали да знамо то, јер смо били у групи. Он је направио филм, да би гледали људи.

Фото: Архив Новости

 

 

Певачицу су питали да прокоментарише то што је представљена као уметница која не престаје да пије, пуши и псује.

- Направили су да псујем ко кочијаш, идем по телевизији и псујем? Ма, безвезе, ја сам била млада, сад ћу ја да дозволим да псујем, направили су ме да пушим и пијем, никад кап алкохола нисам узела, ни пушила! За мене је добро што је ставио "Виолину" у филм.

Лепа је открила да се са Силваниним супругом никада није чула, али да је у коректним односима, па смо је упитали да нам исприча нешто о Томиној супрузи Гоци:

- Нисам, не чујемо се ми никада, ако бисмо се срели, ми бисмо се поздравили. Са Гоцом сам била добро, звали су ме свуда, тамо у Торонту она држи салон, ја сам ишла тамо да се фризирам, то је много добра жена и оно што је она издржала, гледала је супруга као мало воде на длану.

Фото: Архив Новости

 

 

Лепа да ли јој се Тома некада поверавао о тајнама, као и да ли је заиста био швалер како је представљен у филму:

- Нисмо ми причали о томе никада, ми смо знали да седимо и да се забављамо, Калезић, он и ја, да играмо реми, нас троје седнемо у башту, играмо реми, забављамо се, певамо, па одемо да се купамо, сунчамо, па играмо реми, знамо једно о другом све живо, али ми то никада није споменуо. Волео је жене, кад му се свиди нека жена, он се заљуби и направи песму, он је био заљубљен у Данку, никад ништа нису имали, али је он био заљубљен и написао песму, певао је само тужне песме и ону "Дотакао сам дно живота", био је свестан да је болестан.

У филму "Тома" сцена када Тома сазнаје за несрећу Силване је изузетно потресна, те је представљено да се он након тога доста променио и да је дуго патио. Лепа је испричала да ли је то истина, те је она открила да се то заправо није догодило:

Фото: Архива Новости

 

 

- Ма не, он се вратио много година касније након што је погинула Силвана. Упознала сам све њих када је он умро, Нада покојна, Калезић и ја, први смо се нашли у његовом стану да помогнемо, кад је била и сахрана, знала сам и Новицу, то је то.

(Република)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".