Прошле недеље обележено је 45 година од смрти вансеријске певачице Силване Арменулић, која је живот изгубила у саобраћајној несрећи. 

Силвана је за собом оставила неизбрисив траг у музици, али и у срцима људи који су је волели, попут Радмила Арменулић, њеног супруга, али и њене мајке и сестре Дине Бајрактаревић Николић.

Фото: В. Данилов

 

 

Прошле године Дина емотивно је говорила о Силвани, те је навела да би певачица данас највише било жао што је погинула као још увек званично супруга човека од којег је силно желела да се разведе.

- Биле смо много повезане, Мирјана, Силвана и ја. Посебно последњих дана биле смо нераздвојне. Силвана је била поднела папире за развод брака. Имала је јако лош брак са Радмилом. Почела је да се забавља са спортским коментатором Марком Марковићем. Били су заљубљени једно у друго. Требало је да се деси још једно, треће, рочиште да се разведе од Радмила, али зла судбина је то спречила. Она је била сасвим друга особа када је са нама сестрама, фамилијом, него каква је када се појави пред публиком - рекла је Дина раније за "Story".

(Story)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".