На крају сваке године правимо ретроспективу важних ствари које су се догодиле. Некада се говорило о најлепшим догађајима, највећим хитовима, венчањима, али 2021. година је знатно другачија. Нажалост, њу ћемо памтити по великим губицима. Многе личности из јавног живота су нас напустиле , а њихови одласци највише су погодили оне који су им блиски. Супруга Саше Поповића Сузана Јовановић годину испраћа са сузама у очима због многих пријатеља који су преминули.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/ Kurir

 

 

"Тужна година због свих колега који су отишли. Не знам шта да кажем...Још је то свеже све, не могу да прихватим да су отишли. Тако је како је, живот иде даље ја то знам, али јако тешко. До јуче се дружите, идете на славу, на весеља и одједном га нема", са болом је испричала певачица и истакла да у њиховом породичном дому нема празничног даривања.

"Одавно то не радим. Нама су поклони сваког дана, то су све неке ситнице. Што сте старији ништа више не желите, само добро здравље, да ме ноге служе, да ми ничија помоћ није потребна", рекла је Сузана.

(Гранд онлајн)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".