Na kraju svake godine pravimo retrospektivu važnih stvari koje su se dogodile. Nekada se govorilo o najlepšim događajima, najvećim hitovima, venčanjima, ali 2021. godina je znatno drugačija. Nažalost, nju ćemo pamtiti po velikim gubicima. Mnoge ličnosti iz javnog života su nas napustile , a njihovi odlasci najviše su pogodili one koji su im bliski. Supruga Saše Popovića Suzana Jovanović godinu ispraća sa suzama u očima zbog mnogih prijatelja koji su preminuli.

Foto: Printskrin/Jutjub/ Kurir

 

 

"Tužna godina zbog svih kolega koji su otišli. Ne znam šta da kažem...Još je to sveže sve, ne mogu da prihvatim da su otišli. Tako je kako je, život ide dalje ja to znam, ali jako teško. Do juče se družite, idete na slavu, na veselja i odjednom ga nema", sa bolom je ispričala pevačica i istakla da u njihovom porodičnom domu nema prazničnog darivanja.

"Odavno to ne radim. Nama su pokloni svakog dana, to su sve neke sitnice. Što ste stariji ništa više ne želite, samo dobro zdravlje, da me noge služe, da mi ničija pomoć nije potrebna", rekla je Suzana.

(Grand onlajn)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".