Певачица се прво дотакла приче да је њен супруг купио ауто вредан 300.000 евра.

Фото: Петар Милошевић

 

- Мој супруг је отишао на сајам аутомобила, неко га је сликао и послао медијима да је купио "мајбах" од 300.000 евра. Људи моји, ја се возим у "смарту", Сале и ја возимо старог МЛ-а из 2007. године. Ми смо скромни и то може свако ко нас познаје да вам каже. Уосталом, он је заслужио да после 40 година рада себи купи нови ауто или мора од неког да тражи дозволу - рекла је Сузана за Нова.рс и признаје да је у последње време постала јако осетљива.

Писало се и да брачни пар не плаћа порез, што Сузана демантује.

- Плаћамо порез, да није тако већ би нам давно инспекција закуцала на врата. Плаћамо и порез, и струју, и комуналије и телефоне, па да ставим тачку на то, каже певачица која је у браку са Поповићем 25 година, док из претходног брака има сина које је Саша прихватио као своје дете - истакла је певачица.

- Ни када сам млада била нисам долазила ни у каква искушења када је однос са мушкарцима у питању већ сам радила све у складу са својим годинама. Чак и када сам била слободна, разведена, и нисам имала обавезу ни према коме, а када већ уђете у брак сматрам да је то једна светиња и то треба поштовати као институцију. Са човеком са којим сам у браку нисам само брачни друг већ род рођени. Деца, када дође тренутак, свако оде својим путем и опет вам остаје брачни друг. Никад ми нису падале лоше мисли у глави, нити преваре. Када сте задовољни са партнером, ког сте сами бирали треба да га волите и поштујете све више и више, до краја живота - сматра она.

Фото: Петар Милошевић

 

Сузана је открила и да ју је забринут отац звао у тренутку када је у медијима изашла вест да је Саша написао тестамент.

- То је нечија машта која живог и здравог човека ставља у контекст да је, не дај Боже, болестан и да је морао да напише тестамент. Играју се људи са осећањима, па и ми смо жива бића од крви и меса. То ме страшно погодило. Сале се смеје али ја сам та коју је узнемирило. Ја на њега гледам као на супруга који ће ми сутра помоћи да још мало изведем децу на прави пут, иако су завршили школе, али да још неке лепе ствари урадимо. Да добијемо унуче, да им обезбедимо кров над главом. Мој тата када прочита тако нешто, он зове и пита да ли је то истина. Како да му објасним да није - закључила  је Сузана.

(Нова.рс)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".