Сузана каже да је њихов сусрет био судбински, те да је, како у њиховом односу, тако и у Поповићевим односима са другим људима, пресудна његова енергија.

- Сале има ту дечачку енергију и зато и води "Звезде Гранда" и због тога га деца и воле. Ево Цеца која је била умерена, сад се и она откачила. У Гранду вас понесе та позитивна дечачка енергија. Знам да мој Саша ништа не препушта случају, он на сву децу гледа као на своју. Пре свега им пружа родитељске савете - рекла је Сузана.

Фото: Петар Милошевић

 

 

- "Гранд" се труди да их изведе на прави пут, а касније шта ураде са тиме то је фактор среће. Саша и ја смо се негде са енергијама јако поклопили, судбински смо били предодређени да се нађемо. Увек ми каже: "Што се нисмо раније срели". Кад се двоје људи нађу и воле се, никада није касно. Кад постоји јака љубав, ништа је неће растурити - испричала је певачица.

Без обзира на то што је њен муж годинама уназад заслужан за каријере многих других извођача, Сузана то никад није користила.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/ Kurir

 

 

- То је од особе до особе, ја заиста стојим иза својих речи да се ни у оно време када је било мање певача нисмо служили скандалима и трачевима. Није нам то било потребно, већ само добра песма. Данас је довољно да направите неку фрку и хаос и на свим насловним странама сте - рекла је Сузана за "Курир" и додала:

- Брзо таква популарност пролази, то је инстант каријера. Моја каријера траје већ 30 година и песме ми се и дан данас певају. Увек сам пристојна и насмејана, мој супруг је сам рекао да ме је због тога заволео.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".