Како "Телеграф" преноси, Цеца је била у преговорима око наступа на тргу у тиватском Порто Монтенегру, Здравко Чолић је имао уговорен наступ на тргу у Котору, док је Дино Мерлин уговорио дружење са публиком на тргу у Бару.

Фото: АТА имагес

 

Ово ће доста утицати на туризам ове земље. Међутим, нове мере које је објавила министарка здравља Црне Горе Јелена Боровинић Боровић на последњој пресконференцији разочарали су многе.

Због страха од ширења Омиркон соја, Министарсто здравља није одобрило јавна окупљања на отвореном, што је поред фанова разочарало и наше највеће звезде.

- Нажалост, ништа од новогодишњег концерта. Мере су такве да мислимо да је то дефинитивно - рекао је за Телеграф менаџер Здравка Чолића, Драган Ђука.

Фото: Архива Новости

 

 

Из ПР службе Дине Мерлина речено је да су свесни да су шансе за одржавање концерта минималне.

- Нажалост, не можемо мењати законе у држави. Врло је вероватно да концерта неће бити, остаје нам још сутра да видимо да ли ће променити одлуку, али за сада је тако - рекли су.

Фото: Милена Анђела

 

- Цеца је била у преговорима око наступа у Тивту ,а пресудну реч за концерт углавном дају мере - рекли су у ПР служби фолк звезде.

Подсетимо, министарство здравља одобрило је рад кафића, дискотека и хотелских објеката током новогодишњих празника уз дигиталну ковид потврду.

(Телеграф/Ало)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".