Kako "Telegraf" prenosi, Ceca je bila u pregovorima oko nastupa na trgu u tivatskom Porto Montenegru, Zdravko Čolić je imao ugovoren nastup na trgu u Kotoru, dok je Dino Merlin ugovorio druženje sa publikom na trgu u Baru.

Foto: ATA images

 

Ovo će dosta uticati na turizam ove zemlje. Međutim, nove mere koje je objavila ministarka zdravlja Crne Gore Jelena Borovinić Borović na poslednjoj preskonferenciji razočarali su mnoge.

Zbog straha od širenja Omirkon soja, Ministarsto zdravlja nije odobrilo javna okupljanja na otvorenom, što je pored fanova razočaralo i naše najveće zvezde.

- Nažalost, ništa od novogodišnjeg koncerta. Mere su takve da mislimo da je to definitivno - rekao je za Telegraf menadžer Zdravka Čolića, Dragan Đuka.

Foto: Arhiva Novosti

 

 

Iz PR službe Dine Merlina rečeno je da su svesni da su šanse za održavanje koncerta minimalne.

- Nažalost, ne možemo menjati zakone u državi. Vrlo je verovatno da koncerta neće biti, ostaje nam još sutra da vidimo da li će promeniti odluku, ali za sada je tako - rekli su.

Foto: Milena Anđela

 

- Ceca je bila u pregovorima oko nastupa u Tivtu ,a presudnu reč za koncert uglavnom daju mere - rekli su u PR službi folk zvezde.

Podsetimo, ministarstvo zdravlja odobrilo je rad kafića, diskoteka i hotelskih objekata tokom novogodišnjih praznika uz digitalnu kovid potvrdu.

(Telegraf/Alo)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".