Ован

Представници овог знака једноставно мрзе досадне људе. Ован је по хороскопу пун енергије и ведрине. Овај хороскопски знак не може да комуницира са спорим, пасивним и лењим људима. Због тога се Овнови непрестано свађају са Близанцима.

Бик

Овај знак је веома озбиљан, бескомпромисан и одговоран као личност, који зачудо, не може да толерише људе попут њих. Бик воли код људи добру вољу и способност. Овај знак зодијака не може да поднесе никога у знаку Јарца. То је зато што Јарчеви обожавају новац, а похлепа их заслепљује.

Фото: Профимедиа

 

Близанци

Близанци су весели, немирни и безобзирни људи који лако могу пасти у депресију. Близанци покушавају да избегну друштво тужних људи. Типичним Близанцима је тешко да се друже са досадним и тмурним Рибама.

Рак

Ракови су претерано мирни и понекад веома самодовољни људи. Воле тиху забаву, монотон ритам живота. Не журе. За њих је непријатељ број један Шкорпија, која је увек живахна и пуна драме.

Фото: Профимедиа

 

Лав

Лавови су пуни самопоуздања. Они су слободни, храбри и не могу да поднесу људе који су исти као они. Њихов главни непријатељ је Девица, која је једнако пуна самопоуздања и ароганције. А Лав сматра да постоји само један Краљ, а то је он сам.

Девица

Девица највише од свега мрзи хаос, око себе и у себи. Она хоће да јој све буде онако како је она сама замислила. Због тога Девица највише мрзи Водолију, која свуда сеје неред и немир.

Вага

Ваге зраче спокојем и хармонијом. Оне су добронамерна и мирољубљива бића. Не толеришу особе које покушавају да им командују. Највише мрзе када се на њих виче. Зато Вага није пријатељски настројена према Овновима јер су они импулсивни. Овнови својом појавом и притиском који врше на окружење, личе на тенк, а Ваге то не могу да поднесу.

Фото: Профимедиа

 

Шкорпија

На први поглед, овај хороскопски знак делује веома тихо и смирено. У ствари је веома немилосрдан, осветољубљив. Шкорпије једноставно не подносе сањаре Водолије. Они су им смешни и досадни. Шкорпија никад неће пожелети да буде пријатељ са Водолијом - у томе је ствар.

Стрелац

Стрелчеви су пуни самопоуздања и енергије. Они су често на врху листе најуспешнијих личности. Они никад не могу да се наљуте на оне који их увреде. Због тога је ово једини знак у зодијаку који нема непријатеље.

Јарац

Јарчеви су неуморни и готово никад не осећају умор. Никад не стоје на једном месту, увек грабе напред. И зато мрзе досадне људе који по цео дан седе код куће. Њихов највећи непријатељ је Рак.

Фото: Депозитфото

 

Водолија

Водолије карактерише несталност. Веома су радознали, воле да уче све ново. Воле људе старог кова, а подржавају конзервативне ставове. Водолија просто не подноси Бикове.

Рибе

Рибе су рањиве и смирене. Не воле немирне Стрелце. Оне им чак мало и завиде. Рибе тешко склапају нова пријатељства, јер се плаше да ће они нарушити њихов миран и пријатан свет.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".