Ован

После неколико незгодних година за Овнове, 2022. представља период просперитета и оптимизма. Јупитер пролази кроз знак Рибе тек сваке дванаесте године тако да почињете нови и виталан животни период који ће захватити неколико аспеката. Упознаћете значајне и утицајне људе и развити одличне и корисне контакте, неки чак и оне везеане за романтичан део живота. Ако сте сами, узмите за озбиљно та нова познанства чак иако можда нисте потпуно убеђени да су прави избор за вас при првом сусрети. Јупитер је у вашем знаку и то је најбољи аспект за проначажење праве и дуготрајне љубави.

Могуће је да ћете током 2022. године упознати мало искусније и старије људе који би могли да вам помогну да напредујете у каријери. То неће бити везано за нешто што већ познајете и чиме се бавите, али ће вам значити у периоду који стиже и чека вас прогрес на послу. Када Јупитер напусти знак Овна 16. маја 2023. и пређе у Бика, то ће за вас означити финансијски добар период али не заборавите да ће он започети већ 2022. године и то вашим радом. Верујте, имаћете пуно среће.

 

Бик

Прве две трећине 2022. године биће веома узбудљиве и набијене енергијом за вас. Сва од планета даје вам самопоуздање и прилике тако да нећете моћи да седите и чекате. Најбољи део је с почетка године, у фебруару па све до августа. После тога вам предстоји решавање проблема које ће потрајати све до јануара 2023.

На почетку 2022. Јупитер иде у Рибе и то је за вас добра вест јер вам стиже профит од послова које сте завршавали током 2021. године. Ово поготово важи за оне који су самостални привредници. Овај период доноси вам проширење круга пријатеља, конатаката и колега који ће директно утицати на ваше финансијске аспекте омогућавајући дА зарађујете доста добро.

У љубави најбоља прилика за ново познанство је 27. август када је млади Месец у Ваги па је могуће и да ћете имати успешан састанак на слепо. Цела година ће вам иначе бити пуна прилика али и промена. Те промене могу да буду добре јер се мења доста у вашој каријери али и у љубави. Бићете окружени са пуно нових и фасцинантних људи који ће улазити у великом броју у ваш живот. Пријатељи ће одигарти изузетно важну улогу јер пазе на вас. Међу новим пријатељима, они који су сами, могли би да пронађу и љубав.

Фото: Профимедиа

 

 

Близанци

Година која је пред нама биће најбоља за вас на пословном пољу у поређењу са претходних десет. Имаћете толико пословних прилика од којих многе нисте ни сањали. Најбољи период за професионално напредовање биће када Јупитер пролази кроз Рибе, од 28. децембра 2021. до 10. маја 2022. године а нарочито обратите пажњу на 2. март па онда опет у периоду од 27. октобра до 20. децембра.

Јупитер ће и даље бити у Рибама када Месец буде у вашој десетој кући од 14. априла до 24. маја, а најбољи тренутак за посао биће до 10. маја. Почетак године, март, април и мај биће добар за Близанце који планирају да започну нови посао а новац за труд вас чека у месецима након тога.

И док је 2022. значајна година у пословном смислу, љубав ће заузети споредно место. Имаћете наравно неке лепе романтичне епизоде. У периоду од 10. маја до 27. октобра имаћете више прилике за љубав а неки ће тада остварити дугогодишње жеље везане за емоције. Генерално гледано, ово ће бити прилично брза и узбудљива година за Близанце. Имаћете утисак као да сте стално у петој брзини, зато нађите начин да се мало опустите, најбоље уз пријатеље. Драги Близанци, напредујете на пословној лествици и ништа вас неће моћи зауставити.

Рак

Пред Раком је срећна година јерћче положај Јупитера у Рибама за вас значити само позитивне ствари. Чекају вас пословна познантсва и пословна путовања, добар је период за оне који се баве медијима или издаваштвом или пак раде у школству. Пазите се периода ретроградног Јупитера после 10. маја. Јупитер ће међутим утицати позитивно на вас јер ћете бити здрави, оптимистични и пратиће вас романтика на сваком кораку. Најбољи тренуци су везани за 31. март када имате отворене апсекте за напредовање у каријери, али и за сопствену промоцију и јачање свог имиџа.

Венера ће ући у ваш знак 17. јула и остаће ту до 11. августа. Ово је време за дружење, упознавање нових људи, шопинг и генерално за сређивање вашег спољашњег изгледа јер ћете имати успеха у шармирању свих оних који вам се допадају. За заузете Ракове најбоље би било да се у овом периоду планира неки одмор.

Лав

Година која је пред нама могла би да донесе невероватно велику финасијску добит. У 2022. Јупитер ће бити у Рибама, вашој осмој кући новца и то од 29. децембра 2021. до 10. маја 2022. И то ће тако бити први пут у претходних 12 година, тако да ће се ствари окренути у вашу корист. Ово ће и те како важити током недеља након младог Месеца 2. марта и то ће бити веома успешан месец за вас у финансијском смислу.

Када је љубав у питању ви ћете просто блистати од 23. новембра, таман на време за празнике. Сунце, Венера и Меркур ће бити на истом месту док ће Марс бити у Близанцима, у вашој једанаестој кући пријатељства, и његов утицај ће расти све до краја јануара 2023. Имаћете богат друштвени живот.

Ове године Лавовима се мења живот. Финасијски добро ће вам ићи, са могућностима за изузетан напредак. Пријатна и права пријатељства ће вас пратити а они који су сами могли би у августу и септембру да очекују неку промену по овом питању.

Фото: Профимедиа

 

 

 

Девица

За Девице се завршава скоро две године бурних промена и изазова и како полако улазимо у 2022. ви се напокон осећате мало сигурније и опуштеније.

За Девице које су у озбиљним везама иде одличан период који би могао да заврши веридбом или браком и то од 28. децембра до 10. маја, Исти положај Јупитер ће имати и од 27. октобра до 20. децембра и то ће бити одличан тренутак да се начини тај битан корак у свакој вези. Уколико сте већ у браку иде вам добар период који би могао да доведе до куповине нове куће или неког већег одмора, а за неке и принова у породици. Ако сте сами, најбоље ће вам бити када Марс буде пролазио кроз Рака, у вашој кући праве љубави, и то од 24. јануара до 5. марта. Тада су вам најбољи аспекти за познанство. Новац који вам је потребан стићи ће тачно на време и неће вас бринути ове године.

Чека вас значајна и срећна година, са могућом озбиљном везом и шанса да напредујете високо на каријерној лествици уз велики новац, само морате да будете мало ефикаснији. У другој половини 2022. имаћете довољно енергије да се развијете и да поправите пословни положај, и то нарочито у септембру.

Вага

Нешто посебно вам се спрема у 2022. Нептун се среће са Јупитером у Рибама 12. априла и то се за Ваге дешава само једном у животу и то у 2022. То вам доноси велику срећу на професионалном плану. Јупитер вам је наклоње и од 10. маја до 27. октобра, а онда и крајем године, па све до 16. маја 2023.

У вашој кући брака и озбиљних веза као и великих сарадњи, Јупитер доноси пуно сјаја и позитивне енергије. Ваш партнер ће вероватно гурати ствари да се покрену и негде вас усмерити ка томе да се вежете. Ако сте у вези и заљубљени сте, врло је могуће да ћете се верити или чак и вечнати. Генерално гледано, имате добру годину испрд себе. Добар је период у фебруару и марту и имаћете баш пуно времена тада за забаву и нова познаства ако сте сами. Обратите пажњу на 6. март када ће се Марс и Венера срести у Водолији, вашој кући љубави, јер тада ће се десити невероватна хемија између вас и још једне особе која вам је битна.

На пословном плану без већих трзавица, све ће тећи по плану. Чак иако сте имали проблема са послом, лако ћете наћи ново запослење, само је потребно да га позтражите јер вас чека напредак у 2022.

Шкорпија

Већ дуго сте сконцентрисани на своју каријеру али сте током 2021. године почели полако да правите баланс у свом животу. Сада, улазите у другачији период. Јупитер ће бити у вашој петој кући од 28. децембра 2021. до 10. маја 2022. а онда и опет крајем године, и то ће бити време правог уживања у љубави и романтици за вас, имаћете пуно забаве, нежних тренутака, подједнако саме Шкорпије и оне које су у везама или браку.

Март ће вам бити изузетно срећан. Најсрећнији дан је 5. март када Јупитер буде у коњукцији са Сунцем. Ово се дешава само једном годишње и чекаћете још 12 година да се то деси тако да да буде у вашој петој кући среће. Зато, искористите овај дан који ће вам и финансијски бити наклоњен.

Иначе, најбољи период за љубавни живот вам је након што Јупитер изађе из свог ретроградног хода, односно између 20. новембра и 20. децембра.

Фото: Профимедиа

 

 

Стрелац

Ова година Стрелцу доноси промену у кавлитету живота. Придружите се неким клубовима, упишите течај или нешто слично, а могуће је да ћете доста радити на развијању својих друштвених мрежа, контаката и познанстава.

План вам је да излазите и упознајете нове људе. Авантуристички Стрелац може да оклева мало око идеје да се веже, али ако пронађете неког ко дели вашу љубав према путовањима, то би могао да буде савршен спој. Ако већ имате неког таквог, ко вас воли и инспирише и жели да створи заједнички живот са вама, онда ће вам Јупитер у Овну помоћи да проведете више времена са том особом.

Иако ћете ове године више бити фокусирани на себе, унутрашњи мир и приватну страну, имаћете и прилику да оставите траг и на пословном пољу. Јупитер који вам доноси срећу, биће у кући тачно наспрам ваше десете куће награда и достигнућа, дајући вам енергију. Пратите шта вам се дешава око 18. марта јер доста тога што сте радили у прошлости и трудили се, сада може да вам донесе пуно и да помогне вашој репутацији. Имате чему да се радујете у 2022.

Јарац

Могуће је да вас очекује нови пројекат везан за писање, маркетинг посао у ПР или у области програмирања. Улози ће бити велики али ће Јупитер, планета среће, бити на вашој страни и помоћи ће да максимално искористите свој потенцијал и таленат. Неки од срећних датума укључују 4. фебруар када можете да очекујете профит од послова које сте започели, али и 25. септембар када нови месец буде био у вашој дестој кући штп би могло да вам донесе пословну понуду која ће бити превише добра да је одбијете.

И ваш љубавни живот ће бити доста добар у првој четвртини године. Венера и Марс, две планете љубави, срешће се два пута током 2022. године. Први пут 16. фебруара када ће се срести баш у Јарцу и тада ће ваша привлачност бити магнетишућа. Ово је идеално време за романсу и љубавни живот. Уран, планета непредвиђеног развоја дешавања, биће у Бику, вашој петој кући праве љубави и помоћиће у доброј комуникацији, добијању обећања која ће се испунити и очекују вас и путовања. Дан заљубљених ће вам стићи мало касније, 17. фебруара али када буде дошао тада, добићете вести које ћете и те како желети да чујете.

Укратко, 2022. има потенцијал да буде добра и велика година за вас. Можете да урадите пуно и за себе и за друге, универзум вас слуша.

Фото: Профимедиа

 

 

Водолија

Будите узбуђени због 2022. године јер ће бити лепа и успешна за вас. Под утицајем Сатурна бићете пред задацима који ће од вас захтевати концентрацију и посвећеност. То би можда могао да буде улазак у брак, за неке представнике овог знака добијање детета, покретање приватног посла, куповина прве некретнине или почетак школовања. Пре неколико година нисте били спремни да се прихватите обавеза које ћете пригрилити сада али Сатурн који управља концептом времена, припремио вас је на то у 2022.

Март и април би требало да буду спектакуларни месеци када је љубав у питању захваљујући проласку Марса кроз ваш знак и то у периоду од 5. марта до 14. априла. Венера вам доноси шарм и харизму и то баш тог 5. марта који је за Водолије најсрећнији дан у години. Тај датум могао би да означи почетак љубави између вас и неког новог, или ако сте већ у везама или браку, да поново покрене нежности приврженост између вас и партнера.

За Водолије 2022. година ће бити година позитивних дешавања. Ви ћете ући у један позитиван и успешан финансијски перод, вероватно најбољи после дуго времена. Имаћете прилике да путујете, да пронађете решење за породичне проблеме али и да потпишете вредне уговоре. Ово ће бити година када ћете искусити и љубав и роматику и то ће бити присутно и крајем године и наставља се на почетак 2023.

Рибе

За вас ће ово бити пресудна година коју ћете дуго памтити по срећи јер су аспекти такви да вас очекује успех у свакој области живота. На ивици сте уласка у период који ће у финансијском смислу бити најбољи за вас целе ове декаде, за неке и целог живота. Ово је година бројних прилика у каријери и зато морате да будете веома избирљиви пред оним што вам се нуди. Послови које започнете врло вероватно ће вам доносити добит и у наредним годинама. Чак ће се и ваше здравље поправити и до краја 2022. осећаћете се снажније него икада.

Најбољи дан да пронађете љубав биће 30. април јер тада ће се Јупитер и Венера срести у вашем знаку први пут у декади. Ако сте у вези, успорићете ритам и посветити се максимално особи са којом сте и то ће за њу бити најлеши могући поклон.

Чека вас прилично добра година. Приватни живот и лични циљеви биће у центру свега што вам се дешава и ви ћете бриљирати на пословном плану, а новац ће само пристизати.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".