Испричала је нешто о новом искуству са којим се суочила:

- Као глумица сам се снашла очајно, зато што смо спот снимали у шуми где су су ме нападале осе и бубе, а ја се тога много плашим. Бежала сам по шуми у огромној хаљини, то је било мало тешко - каже певачица и додаје да је имала велику одговорност када је овај пројекат у питању.

 

- Реч је о великој одговорности, зато сам имала и велику трему, али све сам пребродила и све је испало супер - каже певачица и додаје да је сигурна да ће ова песма надмашити чак и "Видовдан" Гордане Лазаревић.

 

- Сигурна сам да ће надмашити "Видовдан", јер смо се сви својски потрудили - рекла је Младеновићева која се у овом пројекту није опробала у глуми, али истиче да јој то не би био проблем, те да би радо прихватила да дебитује на филму.

- Наравно, зашто да не, мислим да бих се снашла у томе. Ако се појави неки филм где нећу имати неке експлицитне сцене, зашто да не.

Како нам се ближи Нова година, певачица је за крај открила и које жеље има за наредну, 2022. годину, те да ли се тичу нове љубави.

 

- Неки мушкарац, хм... Па, зашто да не, али, то ми сада није приортет. Здравље свих блиских људи ми је важно и наравно посао којем сам тренутно максимално посвећена. Што се тиче мушкарца важно је само да буде добар човек, и наравно мора да буде снажан, јачи од мене психички, да би могао да се носи са свим што носи овај посао. Не мора да буде имућан, ја довољно зарађујем, то ми није битно. Не гледам то, првенствено гледам како се ми слажемо и да ли можемо да живимо заједно - завршава Александра.

(24седам)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".