Астролози најављују да ће у априлу 2024 доћи до окупљања планета у знаку Бика. Такав догађај се дуго није одиграо, а сваком знаку доноси промене.

Фото: Профимедиа

 

 

Ован

Велики Стелијум се појављује у вашем сектору каријере, што значи да можете да добиједе добру пословну понуду или поклон у виду новца. Погодан је и период за љубавне промене, на првом месту за склапање брака.

Бик

Промене ће бити највише заступљене у сфери односа са партнером. Можда ћете ући у тајну везу испуњену страшћу са особом која вам је учитељ или ментор. Будите опрезни са финансијама.

Близанци

Могуће је да ће неке тајне испливати на површину. На пример, можда ћете сазнати нешто о свом партнеру које ће вас погодити. Можда ћете направити озбиљну финансијску инвестицију која ће довести до велике зараде.

Рак

Могуће су селидбе у иностранство због посла или финансијске кризе. У сектору пријатеља постоји група планета, па је могуће да ћете привремено боравити код неког од њих. Венера је у домену професије, па можете постати вођа или део неког тима.

Лав

Очекујте изненађења и ненајављене задатке. Могуће је да ће се ваша популарност повећати. Уран и Јупитер владају сектором љубавних односа и брака, што значи да ћете се можда развести, венчати или имати аферу.

Девица

Овај догађај ће утицати на ваше напредовање у учењу и ширењу погледа на свет. Чека вас велики напредак на плану становања. Јупитер влада сектором некретнина, па ћете можда купити стан, земљиште или пословни простор.

Фото: Профимедиа

 

 

Вага

Догађај ће вероватно утицати на то да добијете велику суму новца, узмете кредит или чак добијете наследство. Догађај може да се тиче и ваше браће и сестара, јер Јупитер влада рођацима у вашем знаку. Један од њих може имати кризну ситуацију.

Шкорпија

Очекујте промене у сектору љубавних веза. Можда ћете доживети неку врсту изненађења од партнера. Такође, може да се деси да упознате некога за кога ћете се врло брзо удати. Јупитер влада новцем, а Уран становањем, тако да може да дође до куповине или продаје некретнина.

Стрелац

Промене су могуће у сектору рада и путовања. Такође, вероватно ћете открити неке активности које могу да донесу бенефите вашем здрављу. Могуће су промене код куће, као што је реновирање и слично.

Јарац

Могуће су промене у сектору љубави и деце. Уран и Јупитер доносе љубавне приче "из ведра неба". За Јарчеве који се баве приватним послом, ово је погодан тренутак. Имаћете доста финансијске користи. Можда ћете добити велики износ.

Водолија

Највероватније ће се у вашем дому десити нека врста промене. Један члан породице се можда одсели или оде на дужи пут. Могућа су улагања веће суме новца у вашу кућу или стан. Чувајте се сарадника на послу, могуће су несугласице.

Рибе

За Рибе које се активно баве каријером, овај догађај ће донети неку врсту напредовања у каријери које ће бити везано за нову вештину. На пример, савладаћете нове технологије или ући у неку врсту интернет заједнице што ће вам подићи популарност.

БОНУС ВИДЕО: