Јарац

Припадници овог знака су одважни и одлучни. Они су рођени вође који и од себе и других очекују невероватно високе стандарде. Њихова жеља за успехом је снажна и неће пристати ни на шта мање од најбољег. Имају оштро око за детаље и дисциплиновани приступ животу. Јарци увек теже савршенству у свему па тако и у љубави.

Девица

Девице су познате по аналитичком начину размишљања и педантном обраћању пажње на детаље. Имају оштар интелект и дубоку жељу за редом и прецизношћу. Припадници овог знака се држе високих стандарда и не очекују ништа осим изврсности од људи око себе. Њихова практична природа и склоност перфекционизму резултирају високом квалитетом свега што раде.

Фото: Профимедиа

 

Лав

Припадници овог знака су самоуверени и харизматични са урођеним осећајем самопоштовања и поноса. Лавови имају велика очекивања од себе и одбијају да се задовоље просечношћу. Они жуде за признањем и дивљењем, што их тера да непрестано померају границе успеха. Очекују само најбоље у свим аспектима живота.

Вага

Ваге су познате по својој грациозности, шарму и осећају за поштење. Оне имају јак осећај за правду и теже одржавању хармоније у свим подручјима живота, а посебно у љубави. Припадници овог знака имају високе стандарде када су у питању везе и очекују међусобно поштовање, једнакост и разумевање. Неће пристати ни на шта мање од уравнотеженог и складног партнерства.

Шкорпија

Људи рођени у овом знаку су страствени и интензивни. Шкорпије су врло независни људи с дубоко усађеном потребом за контролом. Имају високе стандарде за себе и друге, посебно у питањима поверења и оданости. Цене аутентичност и очекују потпуну искреност у свим односима. Не боје се да прекину везе са сваким ко не испуни њихова висока очекивања, преноси астроталк.цом.

БОНУС ВИДЕО: