Жене рођене у ова три хороскопска знака јако тешко остварују љубавну везу. Оне просто имају такав карактер због којег тешко опстају у заједници.

Ако желите љубав за цео живот, то ће са њима бити најтеже, скоро немогуће!

Фото: Shutterstock

 

 

Ован

Жене у овом знаку морају да контролишу и надгледају сваки аспект везе. Не ради се о томе да вас не поштују као особу. Такве су природно. Морају све да испланирају унапред и желе да и сваки детаљ у вези буде на свом месту. Због свог самопоуздања, интересантне су у почетку, али то самопоуздање се временом претвара у надмоћну природу с којом ћете се тешко носити. Оне неће добро реаговати на неког ко их угрожава, на неког чија је личност интензивна и моћна попут њихове. Најважније је да имате на уму да оне не желе да им веза буде борба за надмоћ.

Девица

Постоји једна ствар која људима није привлачна код Девица – то је њихова опсесивно критичка и осуђујућа природа. Због своје перфекционистичке филозофије, Девице имају неразумно високе стандарде. Она ће од вас очекивати да будете више од онога што јесте, и неће јој бити жао што се лоше осећате јер сте изневерили њена очекивања. Она сматра да има права да поставља високе стандарде, и ако заиста желите да будете са њом, морате дати све од себе да их испуните.

Шкорпија

Од свих хороскопских знакова, жене у знаку Шкорпије су једне од најзанимљивијих и најуникатнијих. Оне поседују много квалитета. Паметне су, перцептивне, организоване и одговорне. Оно што им недостаје јесте посвећеност. Оне раде ствари на одређен начин и мрзе када морају да се прилагођавају туђим жељама. Потребно је много труда и посвећености како би оваква жена посветила себе вези са вама. Већина мушкараца остане разочарана.

(Крстарица)

БОНУС ВИДЕО: