Astrolozi najavljuju da će u aprilu 2024 doći do okupljanja planeta u znaku Bika. Takav događaj se dugo nije odigrao, a svakom znaku donosi promene.

Foto: Profimedia

 

 

Ovan

Veliki Stelijum se pojavljuje u vašem sektoru karijere, što znači da možete da dobijede dobru poslovnu ponudu ili poklon u vidu novca. Pogodan je i period za ljubavne promene, na prvom mestu za sklapanje braka.

Bik

Promene će biti najviše zastupljene u sferi odnosa sa partnerom. Možda ćete ući u tajnu vezu ispunjenu strašću sa osobom koja vam je učitelj ili mentor. Budite oprezni sa finansijama.

Blizanci

Moguće je da će neke tajne isplivati na površinu. Na primer, možda ćete saznati nešto o svom partneru koje će vas pogoditi. Možda ćete napraviti ozbiljnu finansijsku investiciju koja će dovesti do velike zarade.

Rak

Moguće su selidbe u inostranstvo zbog posla ili finansijske krize. U sektoru prijatelja postoji grupa planeta, pa je moguće da ćete privremeno boraviti kod nekog od njih. Venera je u domenu profesije, pa možete postati vođa ili deo nekog tima.

Lav

Očekujte iznenađenja i nenajavljene zadatke. Moguće je da će se vaša popularnost povećati. Uran i Jupiter vladaju sektorom ljubavnih odnosa i braka, što znači da ćete se možda razvesti, venčati ili imati aferu.

Devica

Ovaj događaj će uticati na vaše napredovanje u učenju i širenju pogleda na svet. Čeka vas veliki napredak na planu stanovanja. Jupiter vlada sektorom nekretnina, pa ćete možda kupiti stan, zemljište ili poslovni prostor.

Foto: Profimedia

 

 

Vaga

Događaj će verovatno uticati na to da dobijete veliku sumu novca, uzmete kredit ili čak dobijete nasledstvo. Događaj može da se tiče i vaše braće i sestara, jer Jupiter vlada rođacima u vašem znaku. Jedan od njih može imati kriznu situaciju.

Škorpija

Očekujte promene u sektoru ljubavnih veza. Možda ćete doživeti neku vrstu iznenađenja od partnera. Takođe, može da se desi da upoznate nekoga za koga ćete se vrlo brzo udati. Jupiter vlada novcem, a Uran stanovanjem, tako da može da dođe do kupovine ili prodaje nekretnina.

Strelac

Promene su moguće u sektoru rada i putovanja. Takođe, verovatno ćete otkriti neke aktivnosti koje mogu da donesu benefite vašem zdravlju. Moguće su promene kod kuće, kao što je renoviranje i slično.

Jarac

Moguće su promene u sektoru ljubavi i dece. Uran i Jupiter donose ljubavne priče "iz vedra neba". Za Jarčeve koji se bave privatnim poslom, ovo je pogodan trenutak. Imaćete dosta finansijske koristi. Možda ćete dobiti veliki iznos.

Vodolija

Najverovatnije će se u vašem domu desiti neka vrsta promene. Jedan član porodice se možda odseli ili ode na duži put. Moguća su ulaganja veće sume novca u vašu kuću ili stan. Čuvajte se saradnika na poslu, moguće su nesuglasice.

Ribe

Za Ribe koje se aktivno bave karijerom, ovaj događaj će doneti neku vrstu napredovanja u karijeri koje će biti vezano za novu veštinu. Na primer, savladaćete nove tehnologije ili ući u neku vrstu internet zajednice što će vam podići popularnost.

BONUS VIDEO: