Описала је на Редиту шта се догодило и појаснила зашто је одлучила да се разведе 48 сати касније.

Њен сад бивши супруг Џејк одувек је био склон шалама, само, чини се, никад није знао где је граница између пошалице и понижавања. Уочи венчања је приметила како данима гледа шаљиве снимке са венчања и упозорила га је 'да му случајно није нека глупост пала на памет'.

Обећао јој је да неће изводити никакве шале на њихов велики дан, али није издржао.

- На тим видеима које је гледао, између осталог, биле су приказане фотографије младе на великом екрану у разним срамотним ситуацијама и то пред свим званицама или је младино лице било забијено у торту. Одмах сам му рекла да не желим ништа слично на нашем венчању. Само се насмејао и рекао да не планира тако нешто. Мислила сам да је то крај, али стално сам га хватала у чудним договорима са пријатељима. Одједном је хтео да изабере фотографа за венчање и торту - присетила се.

Фото: Профимедиа, Фејсбук/Bespoke Cakes by Sam

 

Срећна што показује интересовање за њихове планове за венчање, подстакла га је да контактира фотографа и посластичарницу.

- Подсетила сам га дан пре да ћу, ако направи тако нешто, одмах раскинути с њим - додала је. 

Када је дошао дан венчања, све је ишло као по плану до тренутка када је требало сећи торту.

- Цела соба је гледала како правим први рез, а фотограф је стајао испред нас с фотоапаратом у руци. Одједном сам осетила руку на потиљку како ме гура лицем у торту. Уништена ми је била, не само шминка, него и цела венчаница. Сви у просторији су се смејали, а мој супруг је био најгласнији од свих. У том тренутку фотограф је снимио фотографију за коју је Џејк рекао: 'Ово је сад наша фотографија с венчања - наставила је.

Фото: Профимедиа

 

Била је понижена и изнервирана па се окренула и ошамарила га свом снагом након чега је уплакана истрчала из сале. Желећи да се увери да је добро, њен шогор је појурио за њом.

- Хвала Богу па карми није дуго требало да га стигне, и то у облику његовог властитог брата. Отрчала сам до ве-цеа и почела да плачем када сам одједном чула гласно викање из ходника. Био је то његов брат Френк. Једва сам разумела шта говори. Чекали су ме испред ве-цеа да изађем. Френк ми је тада рекао како муж има нешто да ми саопшти. Џејк се тресао и извињавао ми се не гледајући ме у очи. Френк му је рекао да ме погледа у очи и поновно се извини. Чак сам се и ја у том тренутку помало бојала Френка јер сам га одувек сматрала љубазним и нежним човеком. Никада га пре нисам видела тако љутог - испричала је.

- Џејк се поновно извинио, а онда нас је Френк одвео натраг у дворану која је изненада постала врло тиха и већина наших породица мало је посрамљено гледала у под. Свечаност је прекинута и Френк ме одвео кући јер сам била превише љута на мог супруга. Нисам желела да га гледам - додала је.

Фото: Профимедиа

 

Дошла је кући схрвана, плакала је и на крају одлучила да се растане са њим.

- Џејк ме преклињао да то не радим јер је то била само безопасна шала. И његова и моја породица су стале уз њега говорећи да је смешно окончати брак због тога. Али, ја на то гледам другачије. Ако ми је направио нешто овако упркос вишеструким молбама да то не ради, и након што ми је обећао да то неће учинити, онда му заправо не могу веровати. Морам да претпоставим да би се и у будућности догађало супротно од онога што ми је обећао те да га уопште није брига како се ја осећам због његових одлука - појаснила је.

- Чини се да ме сада његов брат Френк једини подржава у одлуци да се разведем - додала је, а преноси Стар.

БОНУС ВИДЕО: