Opisala je na Reditu šta se dogodilo i pojasnila zašto je odlučila da se razvede 48 sati kasnije.

NJen sad bivši suprug DŽejk oduvek je bio sklon šalama, samo, čini se, nikad nije znao gde je granica između pošalice i ponižavanja. Uoči venčanja je primetila kako danima gleda šaljive snimke sa venčanja i upozorila ga je 'da mu slučajno nije neka glupost pala na pamet'.

Obećao joj je da neće izvoditi nikakve šale na njihov veliki dan, ali nije izdržao.

- Na tim videima koje je gledao, između ostalog, bile su prikazane fotografije mlade na velikom ekranu u raznim sramotnim situacijama i to pred svim zvanicama ili je mladino lice bilo zabijeno u tortu. Odmah sam mu rekla da ne želim ništa slično na našem venčanju. Samo se nasmejao i rekao da ne planira tako nešto. Mislila sam da je to kraj, ali stalno sam ga hvatala u čudnim dogovorima sa prijateljima. Odjednom je hteo da izabere fotografa za venčanje i tortu - prisetila se.

Foto: Profimedia, Fejsbuk/Bespoke Cakes by Sam

 

Srećna što pokazuje interesovanje za njihove planove za venčanje, podstakla ga je da kontaktira fotografa i poslastičarnicu.

- Podsetila sam ga dan pre da ću, ako napravi tako nešto, odmah raskinuti s njim - dodala je. 

Kada je došao dan venčanja, sve je išlo kao po planu do trenutka kada je trebalo seći tortu.

- Cela soba je gledala kako pravim prvi rez, a fotograf je stajao ispred nas s fotoaparatom u ruci. Odjednom sam osetila ruku na potiljku kako me gura licem u tortu. Uništena mi je bila, ne samo šminka, nego i cela venčanica. Svi u prostoriji su se smejali, a moj suprug je bio najglasniji od svih. U tom trenutku fotograf je snimio fotografiju za koju je DŽejk rekao: 'Ovo je sad naša fotografija s venčanja - nastavila je.

Foto: Profimedia

 

Bila je ponižena i iznervirana pa se okrenula i ošamarila ga svom snagom nakon čega je uplakana istrčala iz sale. Želeći da se uveri da je dobro, njen šogor je pojurio za njom.

- Hvala Bogu pa karmi nije dugo trebalo da ga stigne, i to u obliku njegovog vlastitog brata. Otrčala sam do ve-cea i počela da plačem kada sam odjednom čula glasno vikanje iz hodnika. Bio je to njegov brat Frenk. Jedva sam razumela šta govori. Čekali su me ispred ve-cea da izađem. Frenk mi je tada rekao kako muž ima nešto da mi saopšti. DŽejk se tresao i izvinjavao mi se ne gledajući me u oči. Frenk mu je rekao da me pogleda u oči i ponovno se izvini. Čak sam se i ja u tom trenutku pomalo bojala Frenka jer sam ga oduvek smatrala ljubaznim i nežnim čovekom. Nikada ga pre nisam videla tako ljutog - ispričala je.

- DŽejk se ponovno izvinio, a onda nas je Frenk odveo natrag u dvoranu koja je iznenada postala vrlo tiha i većina naših porodica malo je posramljeno gledala u pod. Svečanost je prekinuta i Frenk me odveo kući jer sam bila previše ljuta na mog supruga. Nisam želela da ga gledam - dodala je.

Foto: Profimedia

 

Došla je kući shrvana, plakala je i na kraju odlučila da se rastane sa njim.

- DŽejk me preklinjao da to ne radim jer je to bila samo bezopasna šala. I njegova i moja porodica su stale uz njega govoreći da je smešno okončati brak zbog toga. Ali, ja na to gledam drugačije. Ako mi je napravio nešto ovako uprkos višestrukim molbama da to ne radi, i nakon što mi je obećao da to neće učiniti, onda mu zapravo ne mogu verovati. Moram da pretpostavim da bi se i u budućnosti događalo suprotno od onoga što mi je obećao te da ga uopšte nije briga kako se ja osećam zbog njegovih odluka - pojasnila je.

- Čini se da me sada njegov brat Frenk jedini podržava u odluci da se razvedem - dodala je, a prenosi Star.

BONUS VIDEO: