Глумица Милена Васић задобила је повреде током представе, те исту није могла да одигра до краја, саопштило је Позориште на Теразијама.

Позориште је изнело званично саопштење у коме је откривено да се глумица повредила током првог чина, а сада се огласила и сама Милена.

Она се путем свог Инстаграм профила захвалила свима који су јој пружили подршку, те поделила фотографију са медицински особљем које јој је пружило помоћ.

Фото: Инстаграм принтскрин/milenavasicofficial

 

 

- Хвала Хитној и ВМА на помоћи и хвала свима који сте писали и послали речи подршке - написала је Милена.

Оно што је многима посебно занимљиво јесте чињеница да је глумица уз фотографију додала и Констрактину песму "Ново, боље".

Саопштење Позоришта на Теразијама

- Важно је да знате.... Током првог чина глумица се повредила. Успела је да први део представе доведе до краја. И док је током паузе публика усхићено очекивала други чин, иза сцене је вршена процена да ли и како наставити даље. Друга глумица, тог момента у вожњи, након позива из позоришта, преусмерава свој правац на Теразије. Ускаче у свој костим и наставља представу. Синоћни мјузикл изведен је до краја а публика је била задовољна - објаснили су, па наставили:

 

 

- Важно је да знате... Док упијате наше приче са сцене, иза ње се често дешавају и неки нережирани моменти. Када смо остајали без гласа, други су зајмили свој. Плесали смо као један док погледом тражимо одговор иза завесе да ли је све у реду и да ли повреда боли. Музика никада није стала. Јер сва снага лежи када се свако ЈА умрежи у једно велико МИ. Важно је да знате... Да се свака честица напора и жеље улаже у осмех и задовољство које носите са собом кући. Да вече буде за памћење, а позориште суштинска потреба. Да откуцаје срца у сали подесимо на исти ритам. Милена желимо ти брз опоравак, Јелена неизмерно ти хвала - писало је у објави на Инстаграм страници позоришта.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: