Док на друштвеним мрежама букти рат фанова који прети да прерасте и у немире на улицама за викенд, Теја Дора и Бресквица настављају кампању промовисања својих песама.

Две младе звезде гостовале су на "Курир телевизији" да би се осврнуле на читаву аферу која их ових дана прати. Теја Дора је дошла нешто раније и причала о ситуацији када је Анђелу Игњатовић упитала: "Како ћемо ово да решимо" (више о томе на ОВОМ линку), па је у тренутку када је Бресквица дошла у студио већ увелико износила шта јој се ових дана дешава.

Одмах након интервјуа са победницом за Песме за Евровизију уследио је интервју са Бресквицом која је рекла да је јако поносна на себе и свој тим због начина на који су извели песму "Гнездо орлово"

Фото: Јутјуб принтскрин/Blic TV

 

 

- Ја сам очекивала да нећу проћи и нисам било толико изненађена резултатом. Поносна сам како смо мој тим и ја извели то што смо хтели - рекла је певачица.

Људима који су разочарани што она неће представљати Србију у Малмеу поручила је следеће:

- Видела сам да су многа деца плакала зато што ја нисам победила. Молим вас немојте плакати, све је у реду!

Фото: АТА имагес

 

 

Навикла је да готово сваки њен иступ у јавности покрене масовну подршку или осуду:

- Од почетка каријере шта год да урадим, кажем или избацим песму велики број људи ме или осуди или подржи. То је просто тако.

На протест подршке у суботу неће моћи да дође јер како каже неће бити у Београду:

- Ја нажалост нећу бити ту. Хвала људима на подршци заиста. Само то имам да кажем. Ништа више.

Фото: АТА имагес

 

 

О односу са Теyом Дором каже да је веома пријатељски, што је потврдила и њена колегиница:

- Не знам зашто људи имају слику да смо нас две у неком сукобу, кад се готивимо и давале смо јавно једна другој подршку. Она је била мој фаворит одмах након моје песме.

На питање да ли је о свему разговатала са Теyом Дором рекла је:

- Не, нисмо разговарале.

БОНУС ВИДЕО: