Заносна глумица Теодора Ристовски је стална чланица позоришта “Бошко Буха”, а имала је и епизодну улогу у серији "Игра судбине".

Фото: АТА Имагес

 

 

Мало ко зна да је она заправо удата за Петра, сина Лазара Ристовског, будући да о томе не говори много нити је икада желела да буде у центру пажње удајом, већ талентом.

Занимљиво је и како су се Петар и Теодора упознали.

Фото: Зоран Јовановић Мачак

 

 

Наиме, Теодора и Петар почели су да се забављају на Дан заљубљених и пре 14 година, а оно што је занимљиво је да суз Даница и Лазар Ристовски већ познавали њене успешне родитеље.

Теодорина мајка је Драга Живановић, коју сви памте из филма "Давитељ притив давитеља", док је отац виолончелиста Тешман Живановић.

 

 

У питању је била љубав на први поглед, а њен отац виолончелиста Тешман је Даницу и Лазара упознао свирајући у "Белом оделу".

Петар је, пак, открио како у тренутку када су почели да излазе - није знао да се њихови родитељи познају, за разлику од Теодоре.

Иначе, Теодора и Петар су се упознали на Академији, где их је зближила уметност.

 

 

Петар је Теодору позвао да игра у његовом студенстком филму и тако је све почело. Венчање су приредили на реци, на једном сплаву у Београду, крајем августа пре 14 година.

(Еспресо)

БОНУС ВИДЕО: