Током дана, неутешна Далила Драгојевић је пролила горке сузе, нико од њених пријатеља није успео да је смири. За време тог емотивног краха, Маја и Цар постали су све ближи, да би се на крају препустили својим страстима, љубили се и грлили током целог дана не скривајући се од камера. Једини проблем који тренутно имају је како то саопштити Далили.

Отац Маје Маринковић, Радомир Маринковић Таки, огласио се како би прокоментарисао најновије дешавање у Задрузи, које је многе оставило без даха.

- Цео дан сам у Новом Саду уживам са својом новом љубави. Нисам испратио данашњи дан. Љубили су се? Моје саучешће - нашалио се Таки.

- Маја је многе оставиле без даха, па тако и Филипа Цара. Морам признати да сам у неку руку то и очекивао јер су они летос имали јако леп однос. Страхујем, јер он уме да буде груб са девојкама, што смо већ имали прилике да видимо. Али, и Маја сама каже да они имају јако здрав однос и да од њега никада није чула ништа слично. Њих двоје су слични и ваљда се капирају, тотално другачији однос имају у односу на остале везе у којима су били. Са њим се само једном посвађала и то када су били у Бечу, схватио је тада са њом нема шале. Цар се ње мало и плаши, тако да верујем да ће све бити у реду. Нека им је са срећом - прича Таки.

(пинк.рс)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".