Како сте задовољни уласком ваше ћерке Маје?

Пратио сам синоћ све до детаља и морам признати да је оно синоћ била тотална доминација. Знам колико се спремала и трудила, била је мало и нервозна пред сам улазак али је на крају све испало одлично. Много сам срећан кад видим колико се чекао њен улазак и што је народ толико на њеној страни. Надам се да ће овога пута бити све како је планирала, али дуг је период пред нама.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга Оффициал

 

Како коментаришете реакције укућана на њен улазак синоћ, нарочито реакцију Далиле Драгојевић и њених бивших партнера Јањуша и Цара?

Видео сам да су се многи обрадовали, мада има и оних који нису, али они нису ни важни. Најважније је да су доста мафијали, а када се она појавила настао је тајац. Многи ће спуштати лопту, то је јасно као дан. Многи тамо ће имати проблема са њом, тога сам свестан али она је на свом терену како каже и не бринем се. Небитни су ми сви нарочито она ''несрећа Јањуш'. Марко Осмакчић се посебно обрадовао, али ипак се не бих тиме бавио, тек је почетак. Маја је лепа и атрактивна девојка, верујем да су многи одушевљени њом.

Када је ушла у кућу, поклонила је Дејану Драгојевићу парфем, да ли на то гледате као на неку врсту провокације? Мислите ли да може између Дејана и ње да се догоди нешто више од пријатељства?

Свакако је леп гест, Маја у сваком тренутку зна шта ради. Дејан је леп и млад дечко, делује неискварено, као добрица, али није њен тип. Она воли нешто другачије, мада после свих будала са којима је била, не бих да коментаришем много.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга оффициал

 

Постоји ли у кући тренутно идеалан мушкарац за њу?

Синоћ је рекла једну добру реченицу са којом се ја слажем а то је да је најбоља када је сама. Занимљива је, има шта да покаже и верујем да би то било најбоље решење. Дуг период је пред нама и може много тога да се догоди. Можда ће и неко нов ући, тако да свашта очекујем. Само да се тотално отараси оне будале и биће све како треба. Верујем у њу. Рекао сам јој да буде добра, да не прави глупости да не бих ја морао да улазим на капију.

(Пинк.рс)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".